Ustaam tam adı nedir? Bir yaz bakalım
Ustam reklam gibi algılanmasın ben kendim alıcağım için söylüyorum
Firma farmet teknoloji Tork gpr 500 (180bintl) ve tork gpr 300 pro (280) iki kapalı anten gprsi var kapalı gprler dışsal anomalilerden daha az etkilenirler ama zemine temas etmesi gerekir her arazi yapısına uygun değildir.Firma şimdi açık anten denilen dipole pro çıkartacek bir ay sonra çıkar herhalde 250 mhz olacak, firma sahibi ve babası gerçekten çok iyi elektronikçiler devreleri bile kendileri yapıyor kapalı anten gprlerinin yaptığı işleride takip ediyorum.
Dipole antenli gprler piyasada iki çeşit olur biri çubuk anten diğeri kara anten denilen geniş şerit şeklinde, bu firma yeni çıkartacak olduğu cihazın antenleri ters U çeklinde olacak böylelikle dışsal anomali en aza indirilecek dünyada da tek ama bilimsel olarak mümkün zaten gpr antenlerinini içinde yüksek frekanslarla çalışan bakır şeritler var burada önemli olan antenleri hazır almak yerine kendin tasarlayarak yapmak bu firma bunu yapıyor , ben kesin alıcam fiyatıda uygun yeni dipole pro bilgisayar dahil 150 bin olucak.
Ben anlamadığım araştırmadığım iş için yorum yapmam gpr konularında biraz bilgim var firmanında reklamını falan yapmaya niyetim yok ama durum bu ben çıkınca alıcam, hiçbir defineci kardeşiminde parasını çöpe atmasına gönlüm razı olmaz, gradiometre, dedektör , gpr bunların hepsini kullandım en iyi sonuç gpr verir ama kullanmasını verinin yorumlamasını öğrenmek biraz zaman ister ama sonuça ulaşmak için doğruluk payı en yüksek teknolojidir. kesinlikle reklam yoktur saygılar.