Dedektorburada Banner Mobile

Günaydın

pangeo

Member
Στα 200 μέτρα υπάρχουν τουρκικοί τάφοι. Αλλά δεν θέλω να ανοίξω τους τάφους

balkaya34

Bilgili Üye
Yukardaki yazinin cevirisi
( 200 metrede Türk mezarları bulunmaktadır. Ama mezarları açmak istemiyorum )
===========================
@pangeo merhaba ,,
Hic ilgisi alaki yok, Bu işaret iyidir,
Bu isaretin o.mezarlarla hic ilgisi yok

Son düzenleme:

Tastan

Editör
Να ανοίξω το δικό μου θέμα.
Αυτό το σημάδι μου εμφανίστηκε πριν από 4 μήνες. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και πρόσφατα έκανα αίτηση για άδεια εκσκαφής. Επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εργάζονται με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα, περιμένω έγκριση μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου. Αλλά θέλω επίσης να πεις τη γνώμη σου. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό; Πού νομίζετε ότι πρέπει να κοιτάξω;

Ekli dosyalar

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Maximum 50 metre (muhtemelen güneybatısında) zemin altı oda. etrafına iyi bakarsan 3 yada 4 tane sivriltilmiş yada yuvarlaktırılmış kaya arasındadır.

Bluecat

Member
Bu işaret bana rahmetli dayımı hatırlattı.11 12 li yaslardaydim bahcede fındık toplarken cay molasindaydik bir kayaya yaşlanmış elimdeki çubukla tas üzerindeki yosunlari kaziyordum. Taşın yarısını cay içerken temizledim ve orada üçgen işaretini gördüm. Dayıma üçgeni gösterip cakını ver yanına kare işareti yapacagim dedim.tabi dayım 1-2 dakikalik düşünceden sonra hemen iki elle tüm yosunlari kazıdi tasi yıkadı ve farklı isaretlerde belirdi..misket buyuklugunde 3 adet oyma hemen üçgenin altındaydı.dayimin define macerası o gün başlamış oldu..rahmetli bana malı bulayim üniversite masrafların bana ait diyordu.ben üniversiteyi bitirdim evlendim dayım hala define peşinde yıllarını heba etti..anımı sizler paylaşayım dedim hemde tecrubemi aktarmak istedim..dayım bu üçgen ve oymalarin peşinde çok dolandı bi ekip kurdu zamanla ermeni insanlar ile arkadaş olmuş buna birçok şey öğretmişler bunlardan biride üçgenin mahzen olduğu..velhasıl dayım mahseni o bahçede buldu ama içinde toz topraktan başka birsey yoktu..bende meraktan girip bakmıştım..sonra toprakla kapattı.. yani ben üçgenin mahzen olduğuna şahit bir insanım başkada bi bilgim yok :))