Guzel isaretler?

Eresss

Aktif Üye
Ustalar bnunu noktasi nerdedir
FB_IMG_1732702122482.jpg
FB_IMG_1732702119199.jpg
FB_IMG_1732702116857.jpg
FB_IMG_1732702039570.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

pangeo

Yeni Üye
Sembollerin hiyerogliflere benzediğini ve dolayısıyla her birinin aynı anlama geldiğini düşünmeyin. Sembolleri yapan kişi bunların ne anlama geldiğini biliyor. Buna rağmen haçlar yakınlarda para dolu bir mezar olduğu anlamına gelebilir, delikler ise nereye ve kaç metre gideceğinizin haritasıdır.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Güzel bir yer o alttaki duvarın yapılış amacı ne duvar blok kayaya yapışık ise arkasında bir şeymi gizliyor. O çizdiğim yüzmü siz yakınen bakınız ve buranın tamamını tek karede gösteren bir resim olmalı mutlak. Haçlar ve nişler her şey okey. Mezarlarda olabilir gizli bir kilisede. Bir yeri canlı göz ile seyretmek gibisi yoktur resimler sadece ip ucu verirler. Şüpheli yerleri işaretledim.

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Güzel bir yer o alttaki duvarın yapılış amacı ne duvar blok kayaya yapışık ise arkasında bir şeymi gizliyor. O çizdiğim yüzmü siz yakınen bakınız ve buranın tamamını tek karede gösteren bir resim olmalı mutlak. Haçlar ve nişler her şey okey. Mezarlarda olabilir gizli bir kilisede. Bir yeri canlı göz ile seyretmek gibisi yoktur resimler sadece ip ucu verirler. Şüpheli yerleri işaretledim.

Ekli dosyalar

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
kayalıkta açıkta bir şapel varmı?

pangeo

Yeni Üye
Tekrar tekrar bakıyorum ve gerçekten gördüğüm en güzel işaretlerden biri. Herhangi bir şey önermeden önce, dikkatimi çeken bu kare oymayı arayıp aramadığınızı bana söylemenizi istiyorum. orada bir şey var mı? çekiçle vurabilir misin? Yasadışı ise yapmayın.

Ekli dosyalar

Efendi51

Bilgili Üye
alan çok güzel, inanç üzerine daha önce burada bir şeyler olduğunu haber veriyor, ya kilise veya şapel ya da mezarlık alandasınız, burada çok dikkat ediniz, iyi tespit yapınız, cep kasa falan bakınız, ayrıca burası sit alanıdır, suçu ağırdır bilmiş olalım, dediğim gibi yüzeysel olarak bakınız değerli tespiti falan var mı? kolay gelsin