Haç İşareti ve Mağara

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ustam resimleri gördük. Kısmen mezarın var ama çevre resimleri mevcut değil. Bu haliyle resimler yetersiz. O koltuk yada tabanca gibi olan oyunun sol tarafında taş yıkıntısı var ne mesela o ? Bizi oraya götür buraya atacağın resimlerle ustam :)

OsiriS

Moderatör
Moderatör
Resimleme cok yetersiz ama su aciyla bile elden gectigi belli.magarada ayri isaretlerin oldugu alanda ayri ayri mezarlar var gozukuyor..magaradaki daha fuzel kiymetli ama almakta bi o kadar zor gozukuyor

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
komplike bir alan ama çok eksik var
mezarlık alanı değilde sanki bir yer altı kilisesi manastır havası var

Turko

Uzman
Az sıkıntılı gibi , mağara içinde demen , haç ın da daire içinde olması , mağara değilde mahzen gibi geldi bana. Haç ın olduğu yeri geniş açıdan fotograflasan güzel olur.

Burak5553

Bilgili Üye
Ustalr magarada uc kuyu vr birisi hacin tm altinda diger ikisi biri guney batida digeri batikuzeyde iki metre arayla ucgen bicimdelr

Burak5553

Bilgili Üye
Bu hac magaranin ortasindaki kolon gibi bi tasta

Burak5553

Bilgili Üye
Ustam resimleri gördük. Kısmen mezarın var ama çevre resimleri mevcut değil. Bu haliyle resimler yetersiz. O koltuk yada tabanca gibi olan oyunun sol tarafında taş yıkıntısı var ne mesela o ? Bizi oraya götür buraya atacağın resimlerle ustam :)
Ustam resmin ustunde koltugu ve tas yigini gosterseniz zahmet olmasa tabiki tsk

Son düzenleme:

R00T

Profesyonel
Co Admin
eminmisin kuyu olduğuna o dişi çekilmiş kasa olmasın mı? Burdan fotolardan pek bişi anlaşılmıyorda kusura bakma emin olmadım.Anlatım ve fotoğraflama desteği gelsin bak nasıl analiz ve değerlendirmeler gelecek inşaAllah.