değerli arkadaşlarım.gönül _eri ustamın bilgisine tecrübesine hayran kalmamak elde değil.:4::zuhaha:işte tecrübe ,işte bilg,i.neden böyle yazdığımı ilerde anlayacaksınız cevabını net vereceğim.1 nolunun baktığı alan.net cevap işte bu.tecrübesi olmayan yada yeni bir şeyler öğrenmek isteyen arkadaşlar sizlerde tekrar tekrar bakın kendinizi şimdi bi yoklayın acaba gönül_eri ustam ne demek istedi. tşk.ler ustam.harikasın.cevabı gelecek.istersen sen yazabilirsin.ustam.Ustam 1 nolunun baktığı alan
evet odin ustam.mantıklı bir düşünce.belki altın bi dişi vardır ustam ağzında.adama ceza verdilerse mezar hediyesinin olup olmadigida buyuk bir soru isareti.
Ustam estağfirullah daha önce bu tarz işaretler ile karşılaşmasam kaya falı bakmazdım inan Ustam 70 mt geçmez 30 mt alan içerisinde Ne var ? Tüm ustalarım görüş bildirdikten sonra onuda sen bize açıkla inşGönül_Eri ustam 3 5 7 10 adım mı.o tarafa fazla yönelmedim.hava yağışlı idi.hele bi kar kalksın bakalım anyayı konyayı o zaman anlarız.kurt la beraber bu adamı niye öldürmüşler.varlıklı biri ise emanetlerini nereye koydular,dimi, acaba bi odayamı koydular,yoksa ayrı bir yere mi.
tamam ustam 30 da keramet vardır.Ustam estağfirullah daha önce bu tarz işaretler ile karşılaşmasam kaya falı bakmazdım inan Ustam 70 mt geçmez 30 mt alan içerisinde Ne var ? Tüm ustalarım görüş bildirdikten sonra onuda sen bize açıkla inş
Ekli dosyayı görüntüle 228278
şimşek gibi alt kısmında kuçuk bir haç daha var bence usta bu taşın bittiği yere bi şahkul salla sen bilirsin işinibir kaç işaret daha var gibi kolay gelsin