kabakburgiba
Operatör
evet ustam ,o tarafa işaret etmiştin yukartaki taraf.@gönül eri ustam.
birinci mezarın yerini biliyorum onu zaten çizdim.fakir ustam fakir.ellemekte istemiyorum.2 mezar ???????? bakaçaz bakalım.şu odada ne var ne yok bakmam gerek.gönül eri ustam şimdi onun yerinide çizer.onu görür zaten fotosunu attım.kağıt kağıt metre ile zik zak başına gidersen çözersin ustamben öyle duşunuyorumacele etme hele bi karlar erisin geç eriyen yerdedir belki mezar hemen açarsın:200:
Belki ikinci mezara bizi bu arkadaş ulaştırabilir ustam. Bir kontrol ediver bakalım gerçekten orada bir silüet var mı? Belki de göz yanılmasıdır. Sanki iki elini önde bağlamış gibi duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 228492[/QUOTE toyalp ustam bak o hiç dikkatimi çekmedi.nasıl yatmış öyle.harikasın.hel e şu kar bi kalksın bakacam ustam. ustalarım 2 mezar dediler hep .2 nci belki oradır.tşk.ler
abi yakaladıysak ne mutlu bize öyleyse zaten ilk yorumum 3-5-7-10 şeklindeydi. Şuan sizin tünel bizim bilgiyle örtüştü. Baharda icabına bakarsınız artıkvallaha ustam harikasın.yok ya sende birşeyler var ustam. sanki benim çizdiklerimi görüyor gibisin.görüntü var herhalde.@bulursam kader ustam çatlasın.o göremedi.perde indi herhalde GERMO kardeşim de çatlasın.@bulursam kader ustam da patlasın emi.
aynen ustam.önce karot,şu içerdeki yılanları.çıyanları bi görelim.fazla detaylı inceleyemedim kar olduğu için tekrar incelenecek.farklı şeylerde çıkabilir.senin kırmızı çarpı yaptığın yerde kilisede olabilir.bakarım.şakülü bunun için seviyorum işte.alan tarama,@bulursam kader ustadımın çubukları hep beraber 3 lü.eeeh sizlerde varsınız destek.daha ne istiyek gardaş rabbimden.abi yakaladıysak ne mutlu bize öyleyse zaten ilk yorumum 3-5-7-10 şeklindeydi. Şuan sizin tünel bizim bilgiyle örtüştü. Baharda icabına bakarsınız artık