Evet var doğru yer mi bilemiyorumYani çöreklenmiş yılanmi, eğer öyleyse malzeme uzakta olamaz. Hani malzeme işareti diye bı sorun vardiya işte bu malzeme işareti varmı çevresinde açılmış bı yer
Evet var doğru yer mi bilemiyorumYani çöreklenmiş yılanmi, eğer öyleyse malzeme uzakta olamaz. Hani malzeme işareti diye bı sorun vardiya işte bu malzeme işareti varmı çevresinde açılmış bı yer
Varsa resmi az çok belli olur malzeme alınmış yer.Evet var doğru yer mi bilemiyorum
Onun resmi yok bu defa nasip olurda gidersem oraya videolu bi sunum yapacam bişey sorayım kardeş çubukla denedim hemde 5 defa 2 farklı yerde aynı yerlerde çarpı yaptı bi anlamı varmı?Varsa resmi az çok belli olur malzeme alınmış yer.
Buna ne cevap verilirki. Ne kadar zamandır çubuk kullanıyorsun ? Profesyonel çubuk kullanicisiysan dahi herhangi bi yerde çarpı yapması yeterli değil. Sen videonu resimleri çek bu konunun altından devam edelim.Onun resmi yok bu defa nasip olurda gidersem oraya videolu bi sunum yapacam bişey sorayım kardeş çubukla denedim hemde 5 defa 2 farklı yerde aynı yerlerde çarpı yaptı bi anlamı varmı?
Yılanın kendi uzunluğu. Bakalım eşkiyamı medeniyetmi, onagöre bir yol tutarız.Haça olan uzaklığı mı ?
Yılanın kendi uzunluğu. Bakalım eşkiyamı medeniyetmi, onagöre bir yol tutarız.
Eşkiya ve medeniyet yapımları arasındaki ölçü farkı ne kadar oluyor üstadım .Yılanın kendi uzunluğu. Bakalım eşkiyamı medeniyetmi, onagöre bir yol tutarız.
Ustam bu sefer videolu bi anlatım yapacam nasipse gidersem belki daha anlaşılır olay sanırsamYılanın kendi uzunluğu. Bakalım eşkiyamı medeniyetmi, onagöre bir yol tutarız.
Valla ilk defa dün kullandım arazide deneyimim hiç yok desem yalan olmaz....Buna ne cevap verilirki. Ne kadar zamandır çubuk kullanıyorsun ? Profesyonel çubuk kullanicisiysan dahi herhangi bi yerde çarpı yapması yeterli değil. Sen videonu resimleri çek bu konunun altından devam edelim.
O yuzden cubuklarıda netten almışssın solisyonlu altın bulan cubuk diyemi sattılar sana yoksaValla ilk defa dün kullandım arazide deneyimim hiç yok desem yalan olmaz....
Evet nette görüp aldım yalan yok ...O yuzden cubuklarıda netten almışssın solisyonlu altın bulan cubuk diyemi sattılar sana yoksa