Eyvah eyvah ah ne kardeşim, neden bizlerin uyarılarına kulak vermiyorsunuz.Evet nette görüp aldım yalan yok ...
Eyvah eyvah ah ne kardeşim, neden bizlerin uyarılarına kulak vermiyorsunuz.Evet nette görüp aldım yalan yok ...
Keske hataya dusmeden önce ustaların tarıf ettiiği şekilde kendin yapsaydın ustam en azından parana yazık olmazdı solisyon falan inanma bunlara burada cubuk konusunda istemedğin kadar bilgi bulabılırsin fazla konunu dagıtmıyalım madem cubuk sahıbısın ustam konuları @BulursamKader25 ve diğer ustaların yazılarını baştan sona okumalısınız cubukla ilgili herşey mevcut rast gelsinEvet nette görüp aldım yalan yok ...
Birde solisyonlu sadece altın buluyormuş hocamEyvah eyvah ah ne kardeşim, neden bizlerin uyarılarına kulak vermiyorsunuz.
Zaten her dönem yeni bı isim takıyorlar çakallar, bilmeyen acemi kardeşlerde süslü cümlelere kanıp aldaniyorlar.Birde solisyonlu sadece altın buluyormuş hocam
Bu kanal işaretinin bir benzerini bulursun mezar i da bulursunAcaba o kanala inip kanalda murç izini kanalın sonu sayıp ordan 44x7 mi yürüsem
Bir musibet bin nasihattan .......
Yenisi çıkar yakında update ederler onu da alsın.
Kanal 30 m haçın kanal tarafında aşağısındaBu kanal işaretinin bir benzerini bulursun mezar i da bulursun
Onu ima etmek istedim.
Hata yapmış olabilirim ama bilmeden yaptım??Bir musibet bin nasihattan .......
Yenisi çıkar yakında update ederler onu da alsın.
Ben başına kakayım nolur nolmaz.Hata yapmış olabilirim ama bilmeden yaptım??
Tamam kardeşim haklısınız arkadaşlar sordu bende cevap verdim çünkü yalan konuşmak hiç hoş değil ...tavsiyeleriniz içinde teşekkürler.Ben başına kakayım nolur nolmaz.
Sen hata yaptıkça üçkağıtçılar daha güçlenecek ve daha fazla kurban bulmak için daha çok reklama bütçe ayıracak.
Tamam birdaha yapmazsın inşaallah. Hepimiz zamanında hatalar yaptık hala yapıyoruz. Canını sıkma, hatandan ders cikarabildiysen ne mutlu sana bitlisli kardeşim.Hata yapmış olabilirim ama bilmeden yaptım??
Uatam derdi 15 cmyi pek geçmeyen yılanlar eşkiya, diğerleri medeniyet. Aslında yılan çok geniş bir alana nüfuz eder, hatta kalenin içindeki odalar ve kuyulardan dahi bahseder.Eşkiya ve medeniyet yapımları arasındaki ölçü farkı ne kadar oluyor üstadım .