Haç ve Yanindaki Harfler?

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Tepenin boydan taşında gözüktüğü fotoğrafı olsa idi ,detaylı bir komplo teorisi üretirdik.
Mesela girişi bulup,zikzak çizerek 40,50 mt yürünse, 18 ,20 mt bir hol yıldız şeklinde, sonra bu holden zirveye doğru ,28 basamak çıkarak,tam işaretli taşın altına gelsek taş 18mt yukarda. Merdiven holünden 35,40 adım karşıya yönelecek, yine 18 mt yıldız şeklinde oda. Tabi buraya gelene kadar, açıkta ve sinyal aldığımız gizli odalarda altınlar,ziynet eşyaları ,üzerlerine basmamak için adımlara dikkat ediyoruz . Yaklaşık 150 mt yol geldik sonra yıldız şeklinde odanın karşı köşesinden yukarı çıkan merdiven sağa doğru kıvrılan 22 adet basamaklardan odaya giriyoruz . Sanki dokuz yaptı eğim çizgisi ters olarak. Odaya girdik, sanırım tepenin zirvesindeyiz. Etrafa bakarken ebatları 1,5, 2mt duvarlar 10,12 m olan yıldız şeklinde 6gen oda ve içerisindekiler.⁸
Dediklerinin olma.ihtimali var.
Becerebilirsem google map den ekran goruntusu alip yukleyeyim insallah.

BulursamKader25

Ustam tasi liken/yosun lardan temizleseniz hersey ortaya cikacaktir.
Haklisin.
Tasin yuzeyine ellerimle baktim.
Deforma olan baska bircok yazi ve isaret varligi mevcuttu. Lakin netligi kalmamis.
İyice temizlenip yikanip fotograflasam belki bazilari anlasilabilirdi.

BulursamKader25

seyyar taş nerden geldigi bellimi işarete su dökseydin de cekseydin bi da gidersen cevre resmide cek
Tas seyyar gibi gozuksede koklu bi kaya ağam. Tepe o kadar dik ki seyyar kaya zor durur. Fotografda egim gozukmedigi icin duz bir alan imaji mevcut

BulursamKader25

böyle alanlarda iyi araştırma yapmak gerekir ustalar, @BulursamKader25 ustam aynı benzer bir yer gördüm, resmini de çektim hatta, taşlardayalı örülü emanet duruyorlar, değdiğin taş aşağıda düzlüğü bir kaç saniye de boyluoyr, o derece rampa bir yer yani, ondan dedim araştırma yaparken böyle arazilerde herşeyi değerlendirmek lazım, burası da daha iyi araştırma hakediyor, bu haç ın aynısını Hatay da açıllmış bir gizli kilise de görmüştüm, kolay gelsin abim benim, sizi artık arazide görmek güzel inşallah
Ramazan ayi gelmeden antiraman yapalim istedim. Yeni yeni hikayesi olan yerler yerine isaretli yerler gelmeye basladi. Geziyoruz abi. Gerisi nasip. Allah cc herseyin hayirlisini versin inşallah.