Eweress
Aktif Üye
Ustam bunun 50 metre ilerisinde tek hac var bunun alti değilde tek olan hacami yogunlasalimher haç bir mezar olacak şekilde mezarların var. o sağdaki çiçeği seçemedim tam olarak şeklini göremedim onu ıslatıp çekseydin daha anlaşılır olurdu. Civardaki kayalarda küçük + işareti(haç) ara buldugunda o kayanın altında 2,5-3,5 metre arasında daha derine inmez oda mezarın cıkacak. + işareti silinmiş olabilir. Bu haçlar bukadar yıprandıysa o kucuk + çoktan silinmiştir diye dusunuyorum.
tek haçın boyutu nedir onunda resmini bir at bakalım görelimUstam bunun 50 metre ilerisinde tek hac var bunun alti değilde tek olan hacami yogunlasalim
Diğer haclarin resmi yok ama bu haclardan küçüktek haçın boyutu nedir onunda resmini bir at bakalım görelim
Buranın 300 metre ilerisinde 1.5 m yakın oyulmuş sıralı kaya mezarları mevcutEtrafda mezarlar mevcut. Bu İzler nekropol alanlarında mevcuttur. Bu kayanın kuzeyli yönlerin deki kayaları inceleyiniz.biraz mesafe olabilir
Öyle ise geç kalınmış bir alan. Yinede kuzeyli ve batıli yonlerde bakilabilir . Ya nasipBuranın 300 metre ilerisinde 1.5 m yakın oyulmuş sıralı kaya mezarları mevcut