Dedektorburada Banner Mobile

HADES ve 12 zahir ve 12 batın kapı

Dedektorburada Banner Mobile
IMG_20250425_221611.jpg
Şu cizdiğim kirmiziliklar dünyanın alt tabakası biz Türkiye en üst kaçta duruyor sıraile 7 kattan oluşuyor sonra resimini yapacağim şimdi zamanım olmadığım için cizemedim ..eski kavimler özellikle antik Romalılar düz dünyaya yani 7 kat dünya inaniyorlardi Türkiyede cehennem mekani hades antik kenti var ora hakkında yazı yazacağim sonra...

HADES yer altı tanrıçası 2 dünya gitmek için 12 burcu geçmeniz lazım sonra 13 oluyor ve 2 dünyaya çikiyorsunuz ve bütün gözünüzün gôrmediği ganimetlere ulaşiyorsunuz. Her kapıda bı süper canavarla karşilaşiyonuz mesela Dev boğa gibi onu yenip 2 kapıya gidiyorsunuz, tabi vaz geçmezseniz 1 kapı zahir bir 1 kapı var batın, ve birinci kapıyı açtınız 2 kapıya neden gitmiyoruz çunki 1 görevinde çok büyük ganimet var

1 ci burçtaki ganimetler ,500 milyon elmas, bir hastane dolusu altın,pırlantalar,her türlü mucehver, rekli elmaslar ,galibiyet hediyesi özel bir ganimet,kadın,.....birinci kapıyı geçmek istiyorsan tuzaklardan geçtin bu sefer anladiginiz tuzak var ...Şimdi kitap yazmadigim için 2 dünya gitmek istiyorsanız bu hazineleri görmezden geleceğiniz,Yunan miti bunu anlatır antik Roma metinleri bunun uzurine kurulmuştur,bu hazineler şu anki dünyada işe yaramıyor amacın topraksa 12 burç gececen

Özellikle Konstantinopolis altında ne var Ayasofya altın ne var bunu merak edenler bu yazımı takip etsin bazı yazdıklarımı anlamaya bilirsiniz resimli anlatım ve vidio anlatım olması lazım koca Roma imparatorlugunu sana yazarak anlatiyorum