Kardeşim ben şuana kadar hiçbir objeye yorum yaptığım yoktur lakin bu objenin taşlı mühür gibi canlı yayın yapan bir kişi tarafından satıldığına şahit olduğum için söylüyorum. Satan kişi antikacıydı ve face de canlı yayın ile açık artırma yöntemi ile satış yapıyordu. Şuana kadar hiçkimseyi de karalamadım ve bilmediğim hiçbir şeye yorum yapmamışımdır.@dadas_25 eğer sen doğru söylüyorsan ekran fotoğrafı çeker atarsın. Senin gibi insanlar sürekli karalamaya yararsınız. Eğer bilgin yoksa fikrinde olmasın. Buradaki insanlar hakkında genel ibarelerle hakaret içerikli konuşamazsın!!!!
Ustam görürsem gönderirim.@dadas_25 kardesim sana zahmet olmazsa o canli sitenin adresini ozelden bana atabilirmisin acaba
@AdamHenry alttaki konuyu açanla ikinizde ayni koltukta oturup forumda konumu açıyorsunuz veya ikinizde aynı yoldamı yürüyorsunuz.@dadas_25 eğer sen doğru söylüyorsan ekran fotoğrafı çeker atarsın. Senin gibi insanlar sürekli karalamaya yararsınız. Eğer bilgin yoksa fikrinde olmasın. Buradaki insanlar hakkında genel ibarelerle hakaret içerikli konuşamazsın!!!!