Mezar çok uzak değildir. Sedagor ustanın dediği gibi 20 metre civarıni inceleyip resim çek.Yorumlariniz icin tesekkur ederim fakat kare oymanin oldugu yerdeki mezari nasil bulucaz
Mezar çok uzak değildir. Sedagor ustanın dediği gibi 20 metre civarıni inceleyip resim çek.Yorumlariniz icin tesekkur ederim fakat kare oymanin oldugu yerdeki mezari nasil bulucaz
önceki konunda sana o yüzü söyleyen bendim kardeşim . hala doğal olmadığı görüşündeyim . yalnız böyle tek resimle olmaz bu iş , uzaktan yakından , sağından , solundan resimleri lazım . sadece o kapının değil , uzaklaş 50 metre geriden resimle vs... tek yere odaklanınca diğer yerleri göremiyoruz .Ekli dosyayı görüntüle 131566
Selamin aleykum ustalar bu resim hala cozulemedi sizce o resimdeki yuz seklindeki olan sey nedir yanina kadar ciktim fakat cekemedim murcla yapildigi cok belli.Yorumlarinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 131591
İlk resimlerin tamamen doğal oluşum zahmete değer bir görüntü yok fakat burası iştah kabartır nitelikte sunu çanağının yaklaşık 50 cm altından boşluk alıyorsan zaman harcamadan başla derim.