Çubuk yok bende makinada yok elektrot var boşluk bulur mu bilmiyorumMuazzam bir sunak. Boşluk bakın, yeraltı kaya mezarı var. Fazla uzakta olamaz. Ama derinde olabilir. Rastgele
Çubuk yok bende makinada yok elektrot var boşluk bulur mu bilmiyorumMuazzam bir sunak. Boşluk bakın, yeraltı kaya mezarı var. Fazla uzakta olamaz. Ama derinde olabilir. Rastgele
Ustam aynı bölgede tek sunak lı Bi mezar açılmış kendim gidip Bi zati gördüm sunakla mezar arasın da 15 metre falan varSevgili kardeşim sorduğum oklu yöndeki kayalar yada işli kayalar önemlidir. Bazen sunaklar mezarına yada mezar sunaklarına bakar. 21 adım mesafe ile mezar sunak arası çok gördüm.
Ustalarımında dediği gibi çevreyi ve her yönü gösteren resimler ekleyiniz. Evet sunaklardaki işçilik çok güzel. Bunların işleride güzel olur
Ekli dosyayı görüntüle 301333
Ekli dosyayı görüntüle 301335
Sevgili kardeşim sorduğum oklu yöndeki kayalar yada işli kayalar önemlidir. Bazen sunaklar mezarına yada mezar sunaklarına bakar. 21 adım mesafe ile mezar sunak arası çok gördüm.
Ustalarımında dediği gibi çevreyi ve her yönü gösteren resimler ekleyiniz. Evet sunaklardaki işçilik çok güzel. Bunların işleride güzel olur
Ekli dosyayı görüntüle 301333
Ekli dosyayı görüntüle 301335
bu kayanın üstünde zaten ustam
Nasıl yani ustam 2. Ve 3. Kademe neresi tam olarakSorularıma cevap gelmedi.
Sanirim konu sahibi henüz yazılanları okumadı.
Fotoğrafı daha detaylı inceledim.
2 mezar var.
İleride zirveye giderken zirve kurudereden itibaren 3 kademe yapan bir arazinin üst noktası.
2nci kademede mezarlar mevcut.
2nci kademenin duzlugunde boşluk bakın.
Çöken yerlere dikkat edin.
OT yapısına dikkat edin.
Bu sunaklar özellikle uzağa yapılmış.
Sunaklarin olduğu yerden zirveye doğru bak.
Mezarın yerini bilen bu baktığın yerden mezarı görüyor. Mezarda buradan bakanı görüyor.
Size düşen bu mezar odalarını bulmak.
Sunaklar orda ustam okla gösterdiğin yerde tam da. Peki nasıl boşluk bakayım. Bu arada çok teşekkür ederim. Ayrıca karot da var bendeÖyle ise sunaklar oklu yerde kalıyor ve bu cepheden görülmüyor değilmi. Pek ala öyle ise bu kayadan işaretlediğim yerlerden ok yönlerinden boşluk bakılmalı
,Ekli dosyayı görüntüle 301343
Ekli dosyayı görüntüle 301344
Tüm mevzu bu kareler içinde üstten yokla ama batı ve guney kanadı arasında topraktan kayanın altına girme ihtimalin olabilir derinlik biraz fazla görünüyorUstalarım mezar sunağımı tam noktayı çözemedimEkli dosyayı görüntüle 301314Ekli dosyayı görüntüle 301315Ekli dosyayı görüntüle 301316
Mademki orada bir açılmış örnek var o size yol gösterir sevgili kardeşim. Bak bakalım sunağın hangi yönünde mezar gibi. Bunları kontrol et.Ustam aynı bölgede tek sunak lı Bi mezar açılmış kendim gidip Bi zati gördüm sunakla mezar arasın da 15 metre falan var