٥٦٢٧٤ (türkcesi 56274) sonra şu isimler kağıt üzerine 1 defa okunduktan sonra kendini ve kağıdı şu buhurlar ile buhurlaman lazım.
Tütsüler: Öd ağacı-lüban, cavi mestaki
İsimler şunlardır:
حه قبراش حه هیتزاطورش جه منذ اقشطش حه عنطلنطهس حه عدا نقش حه كطلطیش طلعود لطش حه بحق بعضكم على بعض
وبحق الكواكب السبعة وبحق من اسمه وطاعته واجبة علیكم الا ماقضیتم حاجتى وكنتم عونى على (كذا وكذا) اقسمت علیكم بالملك
الأصفر وبحق الملك الأحمر وبحقكم علیكم الا ماقضیتم حاجتى وكنتم عونى وأعوانى اعینونى على (كذا وكذا) اقسمت علیكم بیأجوج
ومأجوج وهاروت وماروت إلا ماقضیتم حاجتى
| Okunuşu: (Hah kabaraaş hah heytezaatuuraş cah münzü akşataş hah antalantahes hah adaa nakşin hah ketaltayeş taluud lataşin hah Bi hakkı ba’dikum alaa ba’din ve Bi hakkil kevaakibisseb’ati ve bi hakki men ismuhuu ve taa atihii, vaacibetun aleykum illaa maa kadaytum haacetii, ve küntüm avnii alaa (keza ve keza) aksamtu aleykum bil melekil asfar ve bi hakkil melekil ahmar ve bi hakki küm aleykum illaa ma kadaytum haacetii ve küntüm avnii ve A’vaanii, A’yunuunii alaa (keza ve keza) aksamtu aleykum bi ye’cuce ve me’cuce ve haaruute ve maaruute illaa ma kadaytum haacetii. Parantez içinde olan ''keza ve keza''nın yerine ne istiyorsan onu emretmen lazım.Havada yürümek istiyorum veya suda yürümek istiyorum gibi. |
YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında define arama faaliyetleri; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, Define Arama Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine tabidir.
Define araması yapılabilmesi için ilgili mevzuatta öngörülen şartların yerine getirilmesi ve yetkili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınması zorunludur. İzinsiz define araştırması ile kültür varlığı bulmak amacıyla gerçekleştirilen izinsiz kazı veya sondaj faaliyetleri kanunen suç teşkil edebilir ve cezai yaptırımlara tabidir.
Sit alanları, korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının bulunduğu alanlar, mezarlıklar ve mevzuatla koruma altına alınmış diğer bölgelerde gerçekleştirilecek faaliyetlerde ilgili kanun, yönetmelik ve yetkili kamu kurumlarının kararlarına kesinlikle uyulmalıdır.
Bu internet sitesi; izinsiz define aramayı, kaçak kazıyı, tarihi veya kültürel varlıklara zarar verilmesini, kültür varlıklarının izinsiz olarak aranmasını, çıkarılmasını, taşınmasını veya ticaretini teşvik etmez, özendirmez ve bu tür faaliyetlere yönlendirme amacı taşımaz.
Site içerisinde kullanıcılar, üyeler veya üçüncü kişiler tarafından paylaşılan yorum, görüş, fotoğraf, video, arazi yorumu, işaret değerlendirmesi, yöntem, tavsiye ve benzeri içerikler paylaşımı yapan kişinin kendi görüş ve sorumluluğundadır. Bu tür içerikler site yönetiminin görüşü, önerisi, onayı veya herhangi bir faaliyete yönelik teşviki olarak değerlendirilemez.
Kullanıcılar, gerçekleştirecekleri her türlü araştırma ve arazi faaliyetinden önce yürürlükteki mevzuatı kontrol etmek, gerekli izinleri almak ve ilgili kamu kurumlarının talimatlarına uygun hareket etmekle yükümlüdür.