gizemli 34
Bilgili Üye
Mihrap ya da giriş
Ekli dosyalar
-
889.2 KB Görüntüleme: 23
Sevgili Ustam güldürdün beni sağ olasın. Burası tesadüfü gördüğümüz bir yer ustam pekde içime sinmeyen bir konumda olan bir yer. Şöyle açıklamam daha net olur buna belli mesafede bir çeşme mevcut tarihi hakkında bir bilgi yok. Sonradan düzenlendiği belli. Daha önceki şekli hakkındada bilgi mevcut değil orası ile ilgilenir iken buna rastladım. Sevgili @root kardeşimin de söylediği gibi bu çeşme ve çevresindeki tüm taşlarıda inceledim ama bir emare yok idi. Bu yüzden görsellik olsun diye buraya attım. Peşine düşülecek bir yer değil kısacası. Ama en azından fay hattını bulmuşum yeter banaKolay gelsin tebrikler ustam fay hattı bulmuşsun iki Kaya'nın arasından şüpheleniyor sunuz sanırım köklü bir kaya değil bence iki Kaya'nın arasi ve kuzeyden kayaya tespit yaparak yaklaş ustam arazi kanal yapmış çöküntü gibi .ben batı kanadında uçmuş ustamla semaveri yakarız
Zamanında Karaköy tarafında bir çalışma yapılırken bir gömü çıkmıştı. Halk hücum edip kapisilmis . Şu anki çalışmalar etrafı kapalı yapılıyor aynı şey yaşanmasın diye sanırım fakat hiç bir şey gizli kalmıyor zamanı gelince gün yüzüne çıkı veriyor. Bir süredir bir yerin önünden geçiyorum kapatmışlar etrafı çevrili nokta yazmiyim ama dediğim gibi gizli kalmıyor büyük bir meblağ çıktı benim fikrim tabi durdu çalışma şuan.
Diyeceksin ustam şimdi bu ne birşeyi anlayalım hep birlikte tabi buda benim kendi görüşüm armut yemek istiyorsan armut ağacının altına yakın olmalısın demiş biri doğru demiş bence sence usta .