Tam denizcisin lakin karabatak misali nerden girip nerden çıkacağın belli değil seferi denizciHayırlı uğurlu olsun
Allah Razı olsun inanın ki arazideydim haberim yeni oldu .Eve geldiğimiz yok ki haberimiz olsun.Malum mevsim şartları zorlaştı.Ve kış tatiline hep beraber gireceğiz hayırlısı ile.Görev ve renk layık görenlere teşekkür ederim.Umarım ki bir noktada olsa katkımız olur milletimize.
@R00T ustam Sana da hayırlı olsunAllah Razı olsun inanın ki arazideydim haberim yeni oldu .Eve geldiğimiz yok ki haberimiz olsun.Malum mevsim şartları zorlaştı.Ve kış tatiline hep beraber gireceğiz hayırlısı ile.Görev ve renk layık görenlere teşekkür ederim.Umarım ki bir noktada olsa katkımız olur milletimize.
Her şey adaletli olduğu sürece ben herşeye razıyımKamhi usta haberim yok.Hayırlı olsun inşaAllah.Biz halk için varız .Bir kişiye bile yardımcı olabildiğimiz ölçüde mutluluk yaşıyoruz bu yetiyor bize.darısı başına güzellik olarak hayırlara vesile olarak dilerim.Gerçi sen görev sevmezsin.Ama olsun.
Tesekkurler ustam.Hayırlı olsun arkadaşlar