Herkese merhaba bende yayıncı web sitesi açmak istiyorum uygun mu? teşekkürler
Tabi mümkün ama site kurmak zordur diye biliyorum yardım alman gerekHerkese merhaba bende yayıncı web sitesi açmak istiyorum uygun mu? teşekkürler
@MendereS sabrı lazımHerkese merhaba bende yayıncı web sitesi açmak istiyorum uygun mu? teşekkürler
O lahana turşusuna birşey olmazMenderes hayatta mı
Tamam eski pisagor geri gelmiş bu yorumla kesinleştirdimO lahana turşusuna birşey olmaz
Şimdi camdan bakıyordur yağmura
Neydirsen ula ispirin şeytanı kor galalıTamam eski pisagor geri gelmiş bu yorumla kesinleştirdim
Orası formalite dikkat çekmek maksadı içinBoludaki kazı çalışması ne oldu acaba
Yok madem bulamıyorlar biraksalardi adamlar çıkarınca cokerlerdi çok yavaşlar ömür törpüsu gibiler
Sevgili kardeşim yazdıklarına kısmen katılıyorum benim şahsi fikrim işaretler yapılırken ne amaçla yapıldığını bilmek anlamak sonuçta her medeniyette farklı işaretler veya aynı işaretler farklı anlamlar çıkabilir.Eskiler Eğer öyle bir işaret koymuş olsalardı bunu herkes yerini kolayca bilirdi böyle bir hataya düşeceklerini sanmıyorum mesela bazıları der ya v gördüiünde 6 metre mesafe falan filan bunları kim ortaya çıkarmıştır sanki insanlar hergun hazine buluyorda hergun 6 metreden ölçüyor da böyle birşey çıkmış desek ee o da yok. Arkadaşlar beylet bakın beni dinleyin akıllı olun eğer define işareti diye birşey olsaydı herkesin birsürü altını olurdu herkes altın bulurdu bu sadece benim görüşüm tabi aksini düşünenlere saygı duyuyorum bilmişlik taslamıyorum istiyorum ki bu define işini iyice anlayalım diye yazıyorum cevaplarınızo tek tek beklıyorum tesekkurler
Neydim gardaş sen görmeyeli bende memleket değiştim. Haçen artık tirabzonliyumNeydirsen ula ispirin şeytanı kor galalı
Horosanın gartoli tortumun pekmezi
Oltunun değerli daşı dadaşı
Tarsus kazısıda medyada çok yer almıştı.Youtuberler,haberciler hatta siyasiler oraya akın etmişti.İster istemez yalan yanlış birçok bilgi kirliliği ortaya çıktı.Komplo teorileri havada uçuştu.Sonuçta kazı sona erdi ve hiçbir açıklama yapılmadı.Boludaki kazı çalışması ne oldu acaba
Yok madem bulamıyorlar biraksalardi adamlar çıkarınca cokerlerdi çok yavaşlar ömür törpüsu gibiler