Ekli dosyayı görüntüle 277186Ekli dosyayı görüntüle 277187Küpün altı bu bunun altını kazdım o taş çıktıkapak mi? kupun altinin altini bize gostercen mi ozaman?
Ekli dosyayı görüntüle 277186Ekli dosyayı görüntüle 277187Küpün altı bu bunun altını kazdım o taş çıktıkapak mi? kupun altinin altini bize gostercen mi ozaman?
Üstad bu kaya çok büyük uğraştım çıkaramadım yani bişe olduğunu bilsem kepçeyle kazdıracam emin olmak istiyorum?Devam devam aklinda kalcaana yoruldugunla kal
kūreginin gõturdugu yere git ..
Bizde böyle üç tane tandır yan yana bulduk bi tanırım içinde de bi tandır daha vardı bazı kişilerle bağlantıya geçtik dediklerine göre tandırın altında büyük taşa denk geldinmi o taş kapatır altı boş değildir ve yüklü mal vardır ama biz bi türlü o kayaya denk gelmedik ve kazmayı bıraktık en iyisi sağlam bi cihaz bul git okut varsa eğer cihaz öterArkadaşlar kendi tarlamda bunu buldum 2 metreye kadar kazdım bişe yok küp altı buldum onu bulduğum yerin altından büyük taş çıktı oda hiç oynamıyor bunlar ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 277133Ekli dosyayı görüntüle 277134Ekli dosyayı görüntüle 277135Ekli dosyayı görüntüle 277138
Ekli dosyayı görüntüle 277186Ekli dosyayı görüntüle 277187Küpün altı bu bunun altını kazdım o taş çıktı
Açtım ama taşın görünen yüzü düz arka tarafı düz değil kalın bi taş ve hiç yerinden canlanmadı30cm yanini da ayni sekilde acsaniz bu tabandaki kayanin kalinligini gorseniz daha kolay olurdu
Kapak degil demek ki. Testiyi koymak icin duz bir zemin yapmislar.Açtım ama taşın görünen yüzü düz arka tarafı düz değil kalın bi taş ve hiç yerinden canlanmadı
taş yüzeyi düz ama yer yüzüne düz bi şekilde konmamış Ekli dosyayı görüntüle 277297Kapak degil demek ki. Testiyi koymak icin duz bir zemin yapmislar.
Yani yatay şekilde duruyortaş yüzeyi düz ama yer yüzüne düz bi şekilde konmamış Ekli dosyayı görüntüle 277297
Üstad arkadaşın tandırı tarlada mı bulmuş yoksa ev içinde miBurası boş değil. Erzurumda aynı senin yaşadığını yaşayan arkadaşım vardı bizzat sahit oldum aynı şekilde tandırın altindan büyük taş çıktı bi türlü altına giremedi sonradan genisletip tasin altından alacagini aldi
Öyle yapacam yoksa aklımı kurcalıyor bişe olsada olmasada ?Bizde böyle üç tane tandır yan yana bulduk bi tanırım içinde de bi tandır daha vardı bazı kişilerle bağlantıya geçtik dediklerine göre tandırın altında büyük taşa denk geldinmi o taş kapatır altı boş değildir ve yüklü mal vardır ama biz bi türlü o kayaya denk gelmedik ve kazmayı bıraktık en iyisi sağlam bi cihaz bul git okut varsa eğer cihaz öter