indiana johns
Member
kendi orjinal başlığı iş görmüyor mu ?
Kendi orijinal başliğiından daha iyi iş goörüyor %50-60 derinlik artıyor çekim yeterli mi? Fiyat internette yaz görürsünkendi orjinal başlığı iş görmüyor mu ?
valla tanıdığın sağlam bi tanıdık sağlam yer varsa git bizim arkadaşları odunla kovaladı köylü zilede bıkmış millet çukur açıp bırakanlardan )Bende zileliydim gitmeyi düşünüyordum bunu öğrendiğim iyi oldu
Kral VI.Mithridatis Eupator hakkında çalışman var mı ustam ?Gardaş hemşeri sayılırız. Eski yaşam yerlerini bul gez. Ustalar söylemiş zaten, sizin orası başlı başına bu konuda güzel yerler. Kalesi, vadisi, eski geçiş yolları vs. vs.. Root ustam doğru söylemiş... Google eart'dan bile yaşam yerleri gözüne çarpar. Hiçbirşey bilmiyorsan, küp kırıklarının çok olduğu tarla ve arazilerde gez. Hayırlı nasipler inşallah.
Henüz kendisi ile tanışma fırsatı bulamadım ustam. Yalnız ondan çok daha eski ve değerli bir kralla aynı zamanda bir Roma komutanı ile tanışmışlığım var. Arkadaşlar tanıştırdı sağolsunlar.Kral VI.Mithridatis Eupator hakkında çalışman var mı ustam ?