her taşı incelemek gerek kurbanım@kafkasli usta paylasim icin teşekkürler videoda tasi kiran tahminimce baya yasli bir kadin.Buyuk ihtimalle ya o yapmis bu isi yada onun buyukleri tasin icine o degerli taslari koymus.Mesela biz cubuk kullanirken veya dedektorle tasa kayaya degerli cekim aliyoruz ve diyoruz ki ya bu kucuk kayada ya da tasta kesin mineral var deyip es geciyoruz bu video o bakimindan cok kiymetli bizler icin..
Hediyedir bunlar taş deyip geçmeyinPeki ustalarım bu taşlar nerden çıktı acaba. Bi mezardanmı yoksa cihaz işimi. Sizce?
Tesadüfen bulsa tesadüfen de kırayım dememistirya kafkaslı ustam eline sağlık güzel paylaşım olmuş iki tasii bırakmıştım böyle şimdi onlara bakmam gerekti. Bi parça kırıp bakmıştım alet ötmemişti ama bıraktıydım yerin içindeydi. Bakma da fayda var sanirim. Ermeni yerleşkesiydi. Ermeniler böyle şeyler yaptılar mi acabaSaftilki sen bunun tesadüfen bulunduğu kanısına nerden vardın?
Fesbukta doluşması neyi değiştirir kurbanın?
Yorumuda biraz alaycı tavır hissettim yanılıyormuyum acabana
Eyvallah kardeşim bu ince bir detay faydalanmak isteyen faydalansın inşallahTesadüfen bulsa tesadüfen de kırayım dememistirya kafkaslı ustam eline sağlık güzel paylaşım olmuş iki tasii bırakmıştım böyle şimdi onlara bakmam gerekti. Bi parça kırıp bakmıştım alet ötmemişti ama bıraktıydım yerin içindeydi. Bakma da fayda var sanirim. Ermeni yerleşkesiydi. Ermeniler böyle şeyler yaptılar mi acaba