Anladım teşekkürlerEvet ,Isaretler için bir fikrim yok ,Ama hikaye eskiya işi gibi ,
Anladım teşekkürlerEvet ,Isaretler için bir fikrim yok ,Ama hikaye eskiya işi gibi ,
sen oradan bir sikke çıkar ben burada sana herkesin önünde söz veriyorum dile benden ne dilersenHata size göre hata bana göre değil.Gözüm net birşeyi görüyor.Benzetme emin olamama değil.Bu cins kayalarda sayısız işaret gördüm.Erime bozulma falan yok.O sebeple işaretin ne olduğuna eminim
Kardeşim senin amacın ne anlamadım.Bulurum veya bulmam seni niye rahatsız ediyor.Ayrıca bulsam bak buldum diye sana mı göstericem beni acemi oğlan mı sandın ? Sana faydası veya zararı olmayan bişey için neden inatlaşıyosun anlamadımsen oradan bir sikke çıkar ben burada sana herkesin önünde söz veriyorum dile benden ne dilersen![]()
sadece senin paranın vaktinin ve umutlarının heba olmasını istemiyorum ama ne diyelim şansın bol olsun bize diyecek başka söz bırakmadın bol şansKardeşim senin amacın ne anlamadım.Bulurum veya bulmam seni niye rahatsız ediyor.Ayrıca bulsam bak buldum diye sana mı göstericem beni acemi oğlan mı sandın ? Sana faydası veya zararı olmayan bişey için neden inatlaşıyosun anlamadım
sadece senin paranın vaktinin ve umutlarının heba olmasını istemiyorum ama ne diyelim şansın bol olsun bize diyecek başka söz bırakmadın bol şans
Değerli İstanbul'la fiyatı domuz dedim Bütün hatları ile domuza benzemelidir Bence boşuna uğraşmaSelamlar ustalar.Burda iki domuz işareti gördüm sizde görebildiniz mi ? Eğer gerçekten domuzsa anlamı nedir ?
Değerli İstanbulla fiyatı ? Anlamadım.Sadece domuz kafası işaretlerde var kullanılmış.Bütün hatlarıyla vücuduyla benzemesi gerekmezDeğerli İstanbul'la fiyatı domuz dedim Bütün hatları ile domuza benzemelidir Bence boşuna uğraşma
Ben anlamını öğrenmek için lafın gelişi sizde görebildiniz mi dedim.Gerçek domuz olduğunu düşünen arkadaşlarda var buda sizin görüşünüz.Ayrıca arazideki emarelerde birebir tutuyor.domuz giller duymasın benzersiz akrabalarından değiller.. bu ne domuz nede bir işaret tamamen doğal..
gerçek definede kullanılan domuzla uzaktan yakından bağlantısı yoktur.. eğer gerçekten bu domuz olsaydı sizin bunu sormanıza ihtiyacınızda olmazdı zaten .. başarılar diliyorumm..
Ayrıca eklemeyi unutmuşum ok yönünde 10 metre ilerde V işareti varSelamlar ustalar.Burda iki domuz işareti gördüm sizde görebildiniz mi ? Eğer gerçekten domuzsa anlamı nedir ?
Konu sahibinden özür dilerim. Nereden yazacağımı bilemedim. Kusuruma bakmayın.Bana Kaya'nın kendi doğal hali gibi geldi....
YazdımKonu sahibinden özür dilerim. Nereden yazacağımı bilemedim. Kusuruma bakmayın.
Ustam size bir kaç sorum olacak özelden yazma şansınız var mı?