Dedektorburada Banner Mobile

İki domuz

Dedektorburada Banner Mobile

DowserMan

Member
Hata size göre hata bana göre değil.Gözüm net birşeyi görüyor.Benzetme emin olamama değil.Bu cins kayalarda sayısız işaret gördüm.Erime bozulma falan yok.O sebeple işaretin ne olduğuna eminim
sen oradan bir sikke çıkar ben burada sana herkesin önünde söz veriyorum dile benden ne dilersen :)

Alper22

Member
sen oradan bir sikke çıkar ben burada sana herkesin önünde söz veriyorum dile benden ne dilersen :)
Kardeşim senin amacın ne anlamadım.Bulurum veya bulmam seni niye rahatsız ediyor.Ayrıca bulsam bak buldum diye sana mı göstericem beni acemi oğlan mı sandın ? Sana faydası veya zararı olmayan bişey için neden inatlaşıyosun anlamadım

DowserMan

Member
Kardeşim senin amacın ne anlamadım.Bulurum veya bulmam seni niye rahatsız ediyor.Ayrıca bulsam bak buldum diye sana mı göstericem beni acemi oğlan mı sandın ? Sana faydası veya zararı olmayan bişey için neden inatlaşıyosun anlamadım
sadece senin paranın vaktinin ve umutlarının heba olmasını istemiyorum ama ne diyelim şansın bol olsun bize diyecek başka söz bırakmadın bol şans

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Selamlar ustalar.Burda iki domuz işareti gördüm sizde görebildiniz mi ? Eğer gerçekten domuzsa anlamı nedir ?
Değerli İstanbul'la fiyatı domuz dedim Bütün hatları ile domuza benzemelidir Bence boşuna uğraşma

Alper22

Member
Değerli İstanbul'la fiyatı domuz dedim Bütün hatları ile domuza benzemelidir Bence boşuna uğraşma
Değerli İstanbulla fiyatı ? Anlamadım.Sadece domuz kafası işaretlerde var kullanılmış.Bütün hatlarıyla vücuduyla benzemesi gerekmez

paytoncu

Bilgili Üye
domuz giller duymasın benzersiz akrabalarından değiller.. bu ne domuz nede bir işaret tamamen doğal..
gerçek definede kullanılan domuzla uzaktan yakından bağlantısı yoktur.. eğer gerçekten bu domuz olsaydı sizin bunu sormanıza ihtiyacınızda olmazdı zaten .. başarılar diliyorumm..

Alper22

Member
domuz giller duymasın benzersiz akrabalarından değiller.. bu ne domuz nede bir işaret tamamen doğal..
gerçek definede kullanılan domuzla uzaktan yakından bağlantısı yoktur.. eğer gerçekten bu domuz olsaydı sizin bunu sormanıza ihtiyacınızda olmazdı zaten .. başarılar diliyorumm..
Ben anlamını öğrenmek için lafın gelişi sizde görebildiniz mi dedim.Gerçek domuz olduğunu düşünen arkadaşlarda var buda sizin görüşünüz.Ayrıca arazideki emarelerde birebir tutuyor.

Alper22

Member
Selamlar ustalar.Burda iki domuz işareti gördüm sizde görebildiniz mi ? Eğer gerçekten domuzsa anlamı nedir ?
Ayrıca eklemeyi unutmuşum ok yönünde 10 metre ilerde V işareti var

Ekli dosyalar