SamsunYaz önemli yerleri vereyim size arkadaşlar merak ettiğiniz neresi olursa farketmez ister özele ister buraya yazın şansınız daim olsun.
Reis sen okumadın galiba il ilçe köy yazdım o zaman sen samsun ladiğe git.Samsun
Ahh ahhh gidebilsek te gitsek ladik e 3 sene oldu sana köy mü lazım ver o zaman devgeriş , aşağı avdan , yukarı avdan , mahor dağı , amalos , kamalos , mamados , gürgen dağ , takran dağ , kaş yayla daha sayayım mı var mı envanterde bana bakacak yer deyil iş yapılabilecek yer lazım milletin köyüne iline ilçesine gidip selam verip malzeme mi almayı düşünüyorsunuz acaba bi çekiç bi murç luk iş var ise alırsın bir şekilde anma günler sürecek kazı ile asla bir şey alamazsın buralardan köy uzak dersin çobana rast gelirsin çoban yok dersin avcı gelir anlayacan kolay lokma kalmadı çoğunu belediye başkanları aldı kıyıda köşede gözden uzak yer çok az kaldı onlarda ağır işçilik ister tanımadığın yerlerde iş yapmak hiç kolay deyil ladik yada kavak gibi yerleri deyil de samsun merkez köyleri olursa çoğunu bilirim tanırım biz tanımasak ta muhakkak bir tanıyan bulunur envanterine ona göre bak lütfen teşekkür lerReis sen okumadın galiba il ilçe köy yazdım o zaman sen samsun ladiğe git.
Bana köy gerek yok gidip bi yeride kurcalamam özeline atacağımAhh ahhh gidebilsek te gitsek ladik e 3 sene oldu sana köy mü lazım ver o zaman devgeriş , aşağı avdan , yukarı avdan , mahor dağı , amalos , kamalos , mamados , gürgen dağ , takran dağ , kaş yayla daha sayayım mı var mı envanterde bana bakacak yer deyil iş yapılabilecek yer lazım milletin köyüne iline ilçesine gidip selam verip malzeme mi almayı düşünüyorsunuz acaba bi çekiç bi murç luk iş var ise alırsın bir şekilde anma günler sürecek kazı ile asla bir şey alamazsın buralardan köy uzak dersin çobana rast gelirsin çoban yok dersin avcı gelir anlayacan kolay lokma kalmadı çoğunu belediye başkanları aldı kıyıda köşede gözden uzak yer çok az kaldı onlarda ağır işçilik ister tanımadığın yerlerde iş yapmak hiç kolay deyil ladik yada kavak gibi yerleri deyil de samsun merkez köyleri olursa çoğunu bilirim tanırım biz tanımasak ta muhakkak bir tanıyan bulunur envanterine ona göre bak lütfen teşekkür ler
Sana Samsun'dan evrakli yer vereyim kardeşim... Özelden müsait bir vakitte inşaallah... Unutursam hatırlat lütfen... Çok yoğunum bu sıralar unutmam yüksek ihtimal...Ahh ahhh gidebilsek te gitsek ladik e 3 sene oldu sana köy mü lazım ver o zaman devgeriş , aşağı avdan , yukarı avdan , mahor dağı , amalos , kamalos , mamados , gürgen dağ , takran dağ , kaş yayla daha sayayım mı var mı envanterde bana bakacak yer deyil iş yapılabilecek yer lazım milletin köyüne iline ilçesine gidip selam verip malzeme mi almayı düşünüyorsunuz acaba bi çekiç bi murç luk iş var ise alırsın bir şekilde anma günler sürecek kazı ile asla bir şey alamazsın buralardan köy uzak dersin çobana rast gelirsin çoban yok dersin avcı gelir anlayacan kolay lokma kalmadı çoğunu belediye başkanları aldı kıyıda köşede gözden uzak yer çok az kaldı onlarda ağır işçilik ister tanımadığın yerlerde iş yapmak hiç kolay deyil ladik yada kavak gibi yerleri deyil de samsun merkez köyleri olursa çoğunu bilirim tanırım biz tanımasak ta muhakkak bir tanıyan bulunur envanterine ona göre bak lütfen teşekkür ler