İlgi çekici

Fırtınaaa

Yeni Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Ley Hatları: Yeryüzünün Enerji Kanalları Kanaga Web Series @malbulanindir ustamin konusunu okurken Turko ustamin ilgi çekici bir yorumu vardı dünyadaki stabil enerji kapıları ile ilgili Sizinn nick'li arkadaş gibi bende merak ettim ve ufak bir araştırma yaptım bu konu üzerine yazılmış çok ilgi çekici bir makele buldum biraz uzun gelebilir ama kesinlikle okumanızı tavsiye ederim özellikle çubuk kullanan ustalar okumali Turko ustam bahsettiğin şey aynı mı bilmiyorum ama inşâallah sende bigun bizi aydınlatırsin
 

Ibrhm

Aktif Üye
Katılım
8 Ara 2018
Mesajlar
169
Tepkime puanı
2
Puanları
0
"Bu akışları eski uzmanlar nasıl ölçüyordu?
Belirli ruhsal bedensel duyarlılığa sahip insanlar en çok çatal çubuk yöntemi ile toprak altında su ararken yaptıkları gibi enerji akışına bakıyordu. (Ley konusunu gündeme getiren Arkeolog Alfred Watkins de çatal çubuk yöntemini kullanıyordu. Kişi elinde serbest bıraktığı şeyle yürürken kendi aura alanı aradığı şeye rastlayınca refleksel bir tepki ile elindeki çatalı istemdışı büküyordu. Bu çoğu modern eğitim almış bilimle büyümüş bizlerin burun kıvırıp bıyık altından güleceği metotla Rusya’nın yıllarca petrol ve maden yataklarını inanılmaz ucuza bulduğunu söylesem güler misiniz? Amerika’nın devasa uydu maliyetleriyle karşılaştırıldığında gülmemek zor." Her nesne canlıdır, hepsinin atomları ve daha küçük parçacıkların yaydığı enerji doğada salınıyor,birbiri ile etkileşiyor . Bu enerjileri doğru meteryallerle buluşturup ,testlerle nedenlerini bağlarsak, örneklerde olduğu gibi numunenin üzerinde sarkaçın ip boyu, çubuğun salınımı ve dönüşü. En önemlisi yaratılişımızdaki şifreleri çözerek (akapunktur gibi)..
 

Turko

Uzman
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
3,303
Tepkime puanı
3,397
Puanları
23
Bugün biraz yazı çizi yapalım madem konuyu açtınız. Biraz Süleyman peygamber ile giriş yaparız daha sonra İstanbul'un fethi Doğu ticaret yolları İspanyol lar ve Amerika ile devam ederiz. En son piramitler Mısır'ın fethi piri reis in emaneti ile derine iner İkinci Dünya Savaşı mahşer in 7 atlı si ve yalancı Einstein ile bitiririz. Bonus olarak ta Güney ve Kuzey kutupu 16 enerji kapısı 4 adet rüzgar hattını konuşuruz. Konu kıvamını yakalarsa sahte uzaya çıkma aya ayak basma , tarikat ları falan da konuşuruz.
 

Turko

Uzman
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
3,303
Tepkime puanı
3,397
Puanları
23
Ufak bir giriş yapalım.

Süleyman peygamber babası vefat ettikten sonra babasına verilen haklar ve daha fazlası Rab tarafından kendisine de verilmişti. Dünyanın en büyük mülk ve ilmi. Bizim dinimiz de hamas olarak geçen , şeytanın uşakları büyü diyerek isimlendir di. Bilinen tarih ile insan iki sınıfa ayrıldı yüz yıllar dır. Sıradan insan diğer ise sır sahibi ayrıcalık lı insan. Süleyman peygamber dünyaya ve bütün canlılara hükümdar olduğu ve hükmettiği zaman da bir çok yer fethetti. Bu fetih leri sırasında bir çok mabed yaptırdı yalnız hepsi yıkıldı günümüze gelmedi bunların en önemli ikisi , biri babasının yarım bıraktığı Mescid-i aksa bir diğeri ise İstanbul Süleyman tapınağı yani mabedi şu anki yeri tam olarak Ayasofya kilisesi yani şimdiki adı ile Ayasofya cami nın olduğu yerdir.

Devam ederiz inşallah gün içinde tekrar..
 

Turko

Uzman
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
3,303
Tepkime puanı
3,397
Puanları
23
Süleyman peygamber yaptırdığı bir tapınak inşa halinde iken " bir gün gelecek şeytan ile yapılacak savaş bu taşın etrafında son bulacak ve son peygamber bu taşın etrafında bütün peygamber lere namaz kıldıracak " der. Şeytanın Uşak ları bu taşa başlangıç taşı der ve söylenti ye göre bu taşın olduğu yerde yapılan tapınak kutsal emanet lerin saklandığı tapınak tır. Babasının ölümü ile önce hükümdarlığı alan Süleyman peygamber , peygamber ligin verilmesi ile kutsal emanetleri de teslim almıştır. Hem hükümdar Hem peygamber olan Süleyman peygamber teslim aldığı emanetler arasında ahit sandığı olduğu da inanılır.

Yüz yıllardır isimleri değişen örgütler , önce sahabe denildi daha sonra dini terk edip şeytan a uyan tarikat lara dönüştü. Tapınak şövalye leri , masonlar , Gül & haç gibi tarikat lar sır ilkesi ile emanetleri ve tapınağı bulmak için aradılar. Değişen detaylar ile zaman , teknoloji , bilim eklendikce gelen her yönetici farklı oluşum lara yöneltti tarikatlari. Ekonomik askeri ve siyasi olarak gücü elde edip istedikleri heryere ve herşeye sahip olmaya başladılar. Günümüz de Yahudi ler kendilerini kutsal emanetler de hak sahibi görüyor ve tapınağı bulmak için Filistin'e yaptıkları herkesin malumu. Geçen ay Mescid-i aksa altında yaptıkları nı medya ile paylaştılar.
 

Turko

Uzman
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
3,303
Tepkime puanı
3,397
Puanları
23
Şu anki İstanbul Süleyman peygamber tarafından fetih edildi. İstanbul un 5 kez baştan yapıldığı yazılır çizilir tarih bilimcileri tarafından. Seyahat name de yazanlara göre 9 kez yıkılmış ve tekrar yapılmış. Süleyman peygamber yaptığı seferler sırasında kendini Süleyman peygambere eş tutan bir kral dan bahsedilir. Bazı kaynaklar da o kral öldürüldü der bazı kaynaklar da tutsak edildi, bir başka kaynakta ise şeytan ile anlaşma yaptığı Süleyman peygambere yenildiği ve Süleyman peygamber tarafından havas ve huddam ilimleri ile lanetlendigi yazılır. Bedenine hapsettigi şeytani adem oğullarının tanıması içinde alnına işaret koyduğu yazılır. Buna günümüz de deccal deniliyor.
 

Turko

Uzman
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
3,303
Tepkime puanı
3,397
Puanları
23
Süleyman peygamber şeytan ve ona tapan insanlar ile dünyanın her yerinde iman eden insanlar cinler hayvanlar dan oluşan ordusu ile savaşmış. bir insan hayatı süresi içinde dünyanın her yerine gitmiş. Bu sefer ler için dünya merkezinden yayılan ve yer yüzünde 16 adet çıkış noktası olan ve birbirine açıldığı söylenen enerji kapılarını ve yollarını kullandığı söylenir. Bir kapının da diğer alemler e açıldığını söylerler. Tabi bunlar efsane gibi kalıyor okunduğu vakit. Yalnız piri reis haritası ortaya çıkana kadar. Günümüz de olduğu gibi eski zaman larda ticaret vardı. Faiz haram gümrük haram sayıldığı halde bu ticaret yollarını ve gümrük leri ele geçirip elde ettikleri ekonomik güç ile büyüyen tarikatlar Avrupa ülkelerini Tek tek ele geçirdiler . Süleyman peygamber den sonra 420 yıl bu şekilde yayıldı . 1453 te Fatih İstanbul u fetih ederek dünyanın kalbi ticaret yollarının ve Avrupa'ya açılan kapının gücünü elde etti. Avrupa devletleri 6 yıl içinde servet ve güçlerini kaybetmeye başladı. Fatihin koyduğu vergi ve gümrük lere dayanamaz oldular ekonomik olarak. 1492 senesinde İspanyol lar yeni bir deniz ticaret rotası çizmek için Osmanlı gümrük vergilerinden kaçmak için gönderdiği kolomp piri reis in çizdiği haritayı yanlış okuduğu için Çin yahut Japonya yada hindistan yerine Amerika yi buluyor. 1486 senesinde İspanya giden piri reis muhtemel birileri ile paylaşmış haritasinin taslak larını. Uzmanları n görüşü bu yönde. Harita da çizilen 16 adet dairesel simge mevcut ve şekil olarak 16 gen ve birbirine bağlı. Rus bilim adamları yaptıkları çalışmada dünya çekirdeği etrafında kristal bir doku tespit etmiş ve 16 adet yer kabuğuna çıkan enerji hattı olduğunu belirlemiş . Evet piri reis in haritaya işlediği noktalar.
 

Ibrhm

Aktif Üye
Katılım
8 Ara 2018
Mesajlar
169
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Tek bir geçmiş mi var? Geçmiş sabit mi; hepsini biliyor muyuz? Bize göre geçmişin büyük bir kısmı kurgu, yani karanlık zamanlar, kayıp uygarlıklar. Bir önceki yüzyıla kadar Truva’nın(1) bile Atlantis gibi sadece efsane olduğu düşünülüyordu. 1868’de Alman Heinrich Schliemann tarafından yapılan kazılar sonucu Truva’nın gerçek olduğu anlaşıldı.
Mısır dili ve tarihi üzerine çalışmalar henüz iki yüz yıllık. Sümer(2) tabletleri üzerine yapılan çalışmalar da bir yüz yıl öncesinden günümüze kadar ancak yoğunlaştı. Bunları söylüyoruz çünkü tarihin derinliklerinin aydınlanmış olmamasından dolayı, ‘bu kesin doğru!’ diye kabul etmememiz lazım.
Tarih konusunda şunu bilmeliyiz.
Karanlık zamanlar, kayıp uygarlıklar var; bildiklerimiz veya bilmemize izin verilenler de çarpıtılmış olabilir…
Gelecek insanları korkutuyor, gelecekte kaos gözüküyor. Teknoloji hazmedemediğimiz oranda akıl almaz ilerliyor. Bir düzensizlik ve belirsizlik var... İnsan hem kendinden hem de doğal felaketlerden korkuyor. Belki de bu korkuların geçmişten kaynaklanan bir nedeni var; geleceğe dair bazı şeylerin ne olacağının izleri var… Genetik hafızamızda uygarlıkları sona erdiren felaketlerin izleri var...
 

Ibrhm

Aktif Üye
Katılım
8 Ara 2018
Mesajlar
169
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Turko hocam Konuyu bölmemek adına. Dünya tarihini tufandan önce, tufandan sonra olarak ikiye ayırsak nasıl olur?
 
Üst