atasi yak cayi koy otobuse binip topluca geliik ozaman....azi disinee kadar yururuzArazi benim rahat ol ustam.
İnşaAllah ustam doğru dedin neden olmasın.Başım gözüm üzre yerleriniz vardır.Ağırlamaktan onur duyarım.O meşhur demliğimiz var ya onda çay.atasi yak cayi koy otobuse binip topluca geliik ozaman....azi disinee kadar yururuz
bak kaya mezara karsi kurduydum donem yimis yer.kahkaha..Ekli dosyayı görüntüle 230010İnşaAllah ustam doğru dedin neden olmasın.Başım gözüm üzre yerleriniz vardır.Ağırlamaktan onur duyarım.O meşhur demliğimiz var ya onda çay.
Tavşan kovalayacağız diye denk geldi ustam telefon yoktu yanımda. İnsallah suç baharı bi görebilirsek ceker atarım. Hem cok güzel bi mekanda var elimde ayrıca omları da bir bir paylaşacağım Allah ın izni ileNalı paylaşır isen nala dair vardır bir kaç tecrübe.
bu arada çok geçmiş olsun saygıdeğer ustam. Allah acil şifa versin yeni duydum kusurs bakmabak kaya mezara karsi kurduydum donem yimis yer.kahkaha..Ekli dosyayı görüntüle 230010
Çok Doğru bi tespit bir daha gittiğinde kafanı kaşıyabilirsin benden başka kimse bilmiyordu kim dağıtmış diyebol sans sana ama bahara beklersen oranin ustunde cicekler acarr coktaan deselenir...tas yerinde agirmiss .bence erteleme ustam