R Ravaalp Yeni Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 25 Tepkime puanı 18 Puanları 3 2 Haz 2021 #1 Sayın yönetici arkadaşlar.. sitede önüme devamlı İncil reklamı çıkıyor.. bu reklamı siz alıyorsanız lütfen duyarlı olalım.. ben şahsım çok rahatsız oluyorum.. bedava İncil demek misyonerlik demek.. lütfen bu konuya açıklık getirin..
Sayın yönetici arkadaşlar.. sitede önüme devamlı İncil reklamı çıkıyor.. bu reklamı siz alıyorsanız lütfen duyarlı olalım.. ben şahsım çok rahatsız oluyorum.. bedava İncil demek misyonerlik demek.. lütfen bu konuya açıklık getirin..
Koray Kor Editör Katılım 9 May 2017 Mesajlar 570 Tepkime puanı 962 Puanları 11 2 Haz 2021 #2 Merhaba, Reklamlarda nelerin çıkacağına biz karar vermiyoruz. Google tarayıcı geçmişinizi göz önüne alarak ilgili reklamları sunmaktadır. Muhtemelen muhafazakâr birisiniz Google'da bunu bildiği için size dini kitap reklamları gösteriyordur.
Merhaba, Reklamlarda nelerin çıkacağına biz karar vermiyoruz. Google tarayıcı geçmişinizi göz önüne alarak ilgili reklamları sunmaktadır. Muhtemelen muhafazakâr birisiniz Google'da bunu bildiği için size dini kitap reklamları gösteriyordur.
R Ravaalp Yeni Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 25 Tepkime puanı 18 Puanları 3 2 Haz 2021 #3 Teşekkür ederim