ipek yolundan taze taze goruntuler

omerolmaz

Bilgili Üye
Selamın Aleyküm değerli ustalarım yer doğu anadolu bölgesi ipek yolu bu fotoraflar kafamı çok karıştırdı deve olan resimde 5 adet deve fügürü vardır 100 e yakın fotoraf mevcut ama ben beli başlı fotorafları atacağım değerli yorumlarınızı esirgemezsiniz umarım Allah razı olsun.Develer Dereye yakın Ayrıca bir tanesinin kafası kırılmıştır ayrıca bölgede kartal ve insan sülüetleri mevcut onlarıda ayrı bir konuda sizlerle paylaşırım inşallah. Ekli dosyayı görüntüle 212142Ekli dosyayı görüntüle 212144Ekli dosyayı görüntüle 212145Ekli dosyayı görüntüle 212146Ekli dosyayı görüntüle 212147Ekli dosyayı görüntüle 212148Ekli dosyayı görüntüle 212149Ekli dosyayı görüntüle 212150Ekli dosyayı görüntüle 212151Ekli dosyayı görüntüle 212152Ekli dosyayı görüntüle 212153Ekli dosyayı görüntüle 212154Ekli dosyayı görüntüle 212155Ekli dosyayı görüntüle 212156Ekli dosyayı görüntüle 212157Ekli dosyayı görüntüle 212158Ekli dosyayı görüntüle 212159Ekli dosyayı görüntüle 212160

Son düzenleme:

a_g_x_14

Aktif Üye
Tarihi ipek yolu güzergah boyu tek kelime ile tek tek için bulunmaz bir yerdir.Her karesi her köşesi ayrı bir gizem barındırır.tek tek deyip geçmeyin sakın hiç ummadığınız yer ve derinlikte gurup paraya veya ziynet eşyasına denk gelmeniz içten bile değildir.Deve yüzyıllar boyu deforme olmuşsada bariz belli.devenin oturduğu yer malın üzeri olabilir.bu yönde ve devenin baktığı yönde boşluk tespiti yapabilirsiniz.sulak alanlar her zaman bakılası yerlerdir.rastgelsin inşaallah.

omerolmaz

Bilgili Üye
Ustalarım kafası kırık devenin 360 dere tarafında 300 ve 250 metre mesafelerde 5 adet deve figürü daha mevcuttur kafamı karıştıran nokta bu noktadır hangisine göre hareket edeceğime karar veremedim ayrıca kafa kısmı dereye bakmaktadır dere kısmı düz arazidir 500 metre gerisinde bütün bir kayalık insan figürüdür baktığı yön devedir 500 metre ilerisinde ayrı bir deve fügürü 1 km ilerisinde Kartal figürü onunds ilerisinde tekrar insan figürleri yer almaktadır bu husustan dolayı işin içinden çıkamadım yardım ve önerilerinizi beklemekteyim ek bilgi olarak bu bölge yakınlarında beyaz Kürçe altın çıkartılıp şikayetler sonucu jandarma el koymuştur.tabi bu kendi gözümle gördüğüm bir durum değildir.

Son düzenleme:

omerolmaz

Bilgili Üye
Tarihi ipek yolu güzergah boyu tek kelime ile tek tek için bulunmaz bir yerdir.Her karesi her köşesi ayrı bir gizem barındırır.tek tek deyip geçmeyin sakın hiç ummadığınız yer ve derinlikte gurup paraya veya ziynet eşyasına denk gelmeniz içten bile değildir.Deve yüzyıllar boyu deforme olmuşsada bariz belli.devenin oturduğu yer malın üzeri olabilir.bu yönde ve devenin baktığı yönde boşluk tespiti yapabilirsiniz.sulak alanlar her zaman bakılası yerlerdir.rastgelsin inşaallah.
Yorumun için çok tşk ederim ustam

omerolmaz

Bilgili Üye
@omerolmaz usta, Yer Muthis bolge gercekten.Ustalarimiz mutlaka bakacaklardir @MendereS ustamizin Develerle ilgili bir paylasimi vardi.Linki birakiyorum mutlaka goz atiniz. @MendereS Ustamiza da tesekkur ederim. Saygilar Sevgiler. Deve Define İşareti | Define İşaretleri - Define İşaretleri ve Anlamları
Ustam yorumun ve tavsiyen için çok teşekkür ederim @ MendereS ustamızın paylaşımına baktım lakin kafamı karıştıran noktalar mevcut o sebepten dolayı sizin gibi değerli ustalardan fikir almak isterim sonuçta tecrübe çok önemli ve bu tecrübelerden faydalanmak isterim ilk önce Allah’ın izni ile sonrada ustalarımın fikriyle muafak olmak isterim

Marco

Bilgili Üye
omerolmaz bende Cok tesekkur ederim ustam.Ustalarimiz insallah yardimci olacaklardir.Allah rastgetire.Saygi ve sevgilerimle.

omerolmaz

Bilgili Üye