İşaret anlamı ustalarım

soas

Member
İlk 3 fotoğtaf sonlara doğru üstten 4. Fotoğraf ise oyma kayanın dibi kaya bitiminde çalılıkları açtım göründü çok fazla çalılıklar olduğu için az açabildim o an o kadar gerektiği için malum sebepler bilirsiniz ustalarım

Ekli dosyalar

soas

Member
İlgimi çeken yerler bunlar. Kontrol edilmeli bence. Evet size teşekkür ederim kayayı güzel resimlemişsiniz. Mezar için uygun mekan.
Sağolasın ustam ilginizi daha başka konularla da çekmek isterim benim için bir onurdur ustam yani şöyle söyleyeyim ilk konum buydu biliyorsunuz ve buraya biri gelip o deliği yaptığını düşünmüyorum biz bile ne şartlar altında zorlanarak fotoğraf alıyoruz malum sebepler gece alemcileri ateş yakıp oturup gitmişler ama x v işaretlerinin olduğu yerde burada değil o sebeple birilerinin yaptığını düşünmüyorum ama ben bu deliği bugün gördüm daha önce burayı bu detaylı çekmedim bu tarafda değildik ustam o tepedeki yuvarlak çıkıntı mı diyorsunuz bizi rahatlatır mı elimizi kaşılamalımıyız ☺ ve oklarla yön verdiğiniz yerler ustam söylemlerinizden anladığım girişler diyorsunuz öyle midir ustam

Son düzenleme:

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Önce teyit edilmeli oralardan boşluk sinyali almalısınız o çıkıntıya bir metal taraması yapılabilir. Boş yere sizi üzüp ah almak istemem. O delik dediğim derin değil ise ve bir üçgen ise o kısım ve alt bölümü öne çıkar. Demek istediğim yeterli veri alınmadıkça boş iş yapmayınız. Teşekkür ederim

soas

Member
Rica ederim ustam bilirsiniz biz yeniler
Bazen anlayamıyoruz af edersiniz yani derin değil ve üçgen ise demişsiniz ya o kısım ve alt bölümü ortaya çikar yani oraya ne gibi bir işlem yapılması lazım ki oranın ne olduğu anlaşılsın işlemden kastım dediğiniz gibi boşluk mu bakılmalı görüntüleme mi alan tarama mi yapılmalıdır anlamak ve öğrenmek için sordum ustam elinize dilinize yüreğinize sağlık ustam

Son düzenleme:

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
İyi çubuk kullanan boşluğu bulur. İmkan var ise teknoloji kullanılır. Şunuda unutmadan söylemek isterim bu işlerde çizmeyi aşmayın. Yani bütçenizi zorlamayın .Bir büyük nasihatı size gelsin . Bu işi meslek haline getirmeyin . Sadece bir hobi olarak yapınız.

soas

Member
Evet doğru bir hobi olarak görülmelidir kesinlikle katılıyorum ama velakin herşey bir sebep üzerine kuruludur yani demem odur ki üstad malum hayatlar ve şartlar beklentiler ilahi hakkımızda hayırlı bereketli rızıklar nasib etsin tüm kardeşlerime insan doymalı özelikle de gözü ve ihtiyacı kadar almalı her manada bizde arayanlardanız verse de vermese de herhalimize Rabbimize şükürler olsun ustam

R00T

Profesyonel
Co Admin
Dardanos ustamız yazmış bu delik yeni mi bakildimi. Bak orda bir oyma birde hafif kabartma 2 üçgen mi var. Var ise o civarda kasa için dikkatli inceleme yaparsın . Kasa var ise aynı hizada zemine inersin. Yok ise yoktur.

soas

Member
Root ustam fotoğrafı çektikten bir başka fotoğrafa hızlıca geçiyordum malum Çevre vs sebepler çektikten sonra bakıp inceleme yapamadım Evet bir altında da var olarak gözüküyor dediğiniz gibi tekrar gidildiğinde kesinleştiğinde kasa incelemesi yapacağız Allah'ın izniyle ve söylediğiniz gibi zemin üzerinde ilerleme yönünde çalişmaya devam edeceğiz çok teşekkür ederim Allah razı olsun değerli yorumun için root ustam sevgilerim ve saygılarımla

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Selamun aleyküm ustalarım nasılsınız iyisinizdir inşeAllah bu yeri keşif ettik anlamlarını bilemiyoruz bazılarının mesela v harfi yanı uzun murçlu x ve sunaklar birden fazla ve daha büyük olanda var değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar ve sevgilerlerimle
Değerli Ustam işaretleri dört tarafını çek değişik açıdan uzak ve yakın detaylı bir şekilde çekin hangi işaretle hangi işarete yakındır artı gibi de görünüyor çarpı gibi de görünmüyor ama artının olduğu yerde kabartma mıdır düz müdür onu belirtin o nokta çok şeyleri değiştirir hayırlı bir şekilde yazmasanız resim çekip eklemeseniz kimse görmediği bir şeyi yazamaz yazacak olan şeyi seni yanıltır