Sistemi tamda armutun yanina kurdum. Bosluk ve degerli sinyali alamadim maalesef. Lakin o bolgeden cikan kuplerden numuneler gordum. 7-8 cm. kuplerin kalinligi vardi. Agizi da iyi kapatildiysa tepkime zor...Tadına doyulmaz o armutların. Dibine başka bişey düşmemiş mi?
Abi tekrar gidersen yol üstündevtek ağaç, çalı var mıydı? Biraz arkasında çok hafif bir tepecik. Tepenin batısında kuru yada aka bir dere başı çeşme yada göze varmı bakın. Göze yada çeşme yanında seninhemen dikkatini çeken işaret vardır. Başkaları farketmemiş olabilir ama sen anında görürsün. Kırılmış olsa bile anlarsın Abi. Çubuklar seni götürürSistemi tamda armutun yanina kurdum. Bosluk ve degerli sinyali alamadim maalesef. Lakin o bolgeden cikan kuplerden numuneler gordum. 7-8 cm. kuplerin kalinligi vardi. Agizi da iyi kapatildiysa tepkime zor...
Hocam bu durum sinyalin yayılmasını engellerse, oluşturduğu hareketsiz ölü alani da engellemesi gerekir. Yani tüm savunma ve kalkanlarını pasifize edebilecek sekle burundurmesi ve kapalı alanda tüm yeteneklerini sınırlandırması gerekir ki sizce bu mümkün müdür?Sistemi tamda armutun yanina kurdum. Bosluk ve degerli sinyali alamadim maalesef. Lakin o bolgeden cikan kuplerden numuneler gordum. 7-8 cm. kuplerin kalinligi vardi. Agizi da iyi kapatildiysa tepkime zor...
Tecrube ve bilgine kiyamda duruyor, sapka cikarip tebrik ediyorum. Sistemi bilmek budur iste.Abi tekrar gidersen yol üstündevtek ağaç, çalı var mıydı? Biraz arkasında çok hafif bir tepecik. Tepenin batısında kuru yada aka bir dere başı çeşme yada göze varmı bakın. Göze yada çeşme yanında seninhemen dikkatini çeken işaret vardır. Başkaları farketmemiş olabilir ama sen anında görürsün. Kırılmış olsa bile anlarsın Abi. Çubuklar seni götürür
Titreyen insanin durumu gibi dusun.Hocam bu durum sinyalin yayılmasını engellerse, oluşturduğu hareketsiz ölü alani da engellemesi gerekir. Yani tüm savunma ve kalkanlarını pasifize edebilecek sekle burundurmesi ve kapalı alanda tüm yeteneklerini sınırlandırması gerekir ki sizce bu mümkün müdür?
Camın bunu yapabildiğini okumuştum. Ağız dahil her yeri cam olup hava almıyorsa..
Estağfurullah abi. Sistem genelde hep aynı dediğin gibi. inşallah bugün açılır kismetimizde kırmızı jeep i alırızTecrube ve bilgine kiyamda duruyor, sapka cikarip tebrik ediyorum. Sistemi bilmek budur iste.
O tek agacin etrafi calilikti.
Cubuklar beni oraya 40-50 metreden goturdu. Sinyal guzeldi. Testleri yaptim. Maalesef nasip degilmis. Mal kisa zaman once (1-2 sene) alinmis.
Buranin 80-100 metre asagisinda da 1 tane Lahit cikarilmis. Lahit koy meydaninda YALAK olarak kullaniyordu. Epey taradim amma digerlerini bulamadim. Biraz asagisindan sinyal aldim lakin yaninda ev olunca gitmeyelim dediler. Orada miydi, daha caprazdamiydi emin olamadim.
Asik masukuna kolay kavusmuyor.
Hele nasip degilse hic olmuyor..