Dedektorburada Banner Mobile

İşaret ne işareti olabilir

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ok ile belirttim kayanın o kısmı traşlanmış çarpı yaptığım yerdeki kayalar temizlenip o traşlanmış yerin alt kısmını görmek lazım.Yer çok güzel su da önde akıyor ihmal etmeyin

Ekli dosyalar

Cemo14

Member
Ok ile belirttim kayanın o kısmı traşlanmış çarpı yaptığım yerdeki kayalar temizlenip o traşlanmış yerin alt kısmını görmek lazım.Yer çok güzel su da önde akıyor ihmal etmeyin
Peki hocam işaret burayımı gösteriyor başka biryeri gösteriyormu

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Ben bir işaret göremedim, fakat kayanın şekil açısından şüpheli sayarsak boşluk bakmanız gereklidir, çubuk veya cihaz desteği almalısınız.

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Dogalmı buu hocam işçilik yokmu yani
Ustam şekil itibariyle şüpheli boşluk bakınız dedim, şahsen ben işçilik göremedim eğer bu bir işaretse ne ifade eder onuda bilemedim, herşey olabilir oda şansa kalmış bol şanslar diliyorum ras gele.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Yani geçen de paylaşılmıştı dedim ki başın baktığı yön. Şu fotoğraflarda karşıda sağda L çevirme ve dışında kutu duvar vardır. Bunlara net bakılmalı. Kuru duvara nasıl bakılması gerektiğini bilerek bakmak.çevirmede L harfi orda muska Sarı taş var bakmak gerekir. Bu figür kayada geride kanal var o yönde yığmada farklı taş veya işaretli taş bulunmslı o kısımdan açılmalı. Çekyat gibi Kaya'nın sırt kısmını aç incele.