Ustam sondajmı yapılıyor, orada bakır değil güzelbir altın madeni olur. Firma yabancımı?Ustam o konuda alan rahat bakır madeni aranıyor bu alanda ruhsatlı 80dönümlük alan heryer kazılıyor görünmemiz önemli değilsonuca ulaşalım yeter.
Hisler hoştur; güzeldir. Dinle onları elbette..Ustalarım bu alanda gerçekten birşeyler var gibi hissediyorum fakat bilgi sahibi ve tecrübesiz oluşumuz önümüze engel oluyor gidince ben etrafı güzel şekilde bir video hazırlayayım huzurlarınıza sunayım belki daha faydalı olur
Değil ustam sondaj yer sahibi araştırma yapmak için bir firmayla anlaşıyor ( arkadaşı ) bakır madeni aramak için ruhsat alınıyor. Firma sahibi sonra gidiyor meydan yer sahibine kalıyor. Benimde tanıdığım bir abim şimdi arıyoruz işte. Bakalım birşeyler çıkar umarım.Ustam sondajmı yapılıyor, orada bakır değil güzelbir altın madeni olur. Firma yabancımı?
Sen dediğim yeri bi detaylı fotoğrafla yeter.
Yok ustam hislerle napabiliriz ki hisleri geçtim gördüğüm işaretlerle bile başlayamam ben anlamadığım için sizler bulduracaksınız inşaAllah nasibimizde varzaHisler hoştur; güzeldir. Dinle onları elbette..
Ama asla hislerinle işlem yapmaya baslamamani tavsiye ediyorum.
Tespit, tespit, tespit...
Rast gelsin..
Tabi numunelerde bakır yok, Altın ise 250 metrelerde fakat güçlü yatak. Kapalı Ocak madenciliği için bitirim o mesafe alinirsa ihya eder. İmkan varsa 300 mt sondaj yaptirsin son elli metreyi analiz ettirsin .Değil ustam sondaj yer sahibi araştırma yapmak için bir firmayla anlaşıyor ( arkadaşı ) bakır madeni aramak için ruhsat alınıyor. Firma sahibi sonra gidiyor meydan yer sahibine kalıyor. Benimde tanıdığım bir abim şimdi arıyoruz işte. Bakalım birşeyler çıkar umarım.