Dedektorburada Banner Mobile

İşaret

Dedektorburada Banner Mobile

Karanlik23

Aktif Üye
Doğal olabilir ama murç izleri kasa olma ihtimalini veriyor. Doğal değil ise namlı bir alanda olmalısınız. İsmi belli olan. Agopun tarlası yada kızılkaya tarzı bir ismi var ise yeraltı şehri olabilir çizim doğal değil ise. Murç delikli olan yerleri cihaz ile kontrol edin birşey çıkmaz ise murç izleri olan Kaya yı çevredeki araziye oturtun her murç izi bir mezar olarak ele alabilirsiniz.

Çizim doğal değil Horasan gibi sonradan yapışma gibi çok eski Roma gibi tahminim

T...Men

Bilgili Üye
Dikkat: Resimleri indirmeyin, virus bulasabilir!!!...

T...Men

Bilgili Üye
Dikkat: Resimleri indirmeyin, virus bulasabilir!!!...
Isaretledigim yerlerde daha elle tutulur emareler bulabilmen munkun. Dogal ortama aykiri kesitler gorulmekte.
(Resmini indirmeden once anti virus programindan tarama yaptim)
IMG_20260517_172215.jpg

Sağ taraftaki ilk işaretli kutucuklarda mihraba benzer bir yapı ve içinde murca benzer yapılar var ve o kayalıkların üstünde göründüğü gibi bir taş oturtması var gibi yorumlar için teşekkürler

T...Men

Bilgili Üye
Hocam en sondaki resimde dediğim yeri attım video olduğu için net cikmamis

T...Men

Bilgili Üye
Iste, bu resimde oldugu gibi yerlerde cok ama cok dikkatli inceleme yapmalisin. Birinci onceligin elle tutulur isaretler bulmak olmali (oyma,kare v.b. - yesil isaretli yerler),Sari isaretli yerlerde olusumlar var lakin elle yapildigindan emin olamadim.
''Mihrap'' dedigin yerin onu sanki gecit gibi, iki kayanin arasinda mihraba dogru zemini inceleyip, mihrap dedigin yerde basluk kontrolu yapmalisin.
Ust kisimdaki otutturulmus gibi duran kayalarin kesitlerine baktigimda dogal kaya katmani gibi geldi bana. Ama sari renkte cizdigim yerlerdeki olusumlar dogal degilse, bu dizili kayalarinda onemi ortaya cikabilir.
(Not: yanliz burasi degil, isaretledigim tum yerleri incelemeli ve resimlerini konuna eklemelisin.)
Screenshot_2026-06-03-21-59-52-871_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg