Isaretler

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Aynen biri oyma biri Kabartma
Bu işaret hakkında kitap yazılır. başka bir sitede görmüştüm benzerini. çözen ya olmadı yada bir iki kişidir. sana birkaç ip ucu vereceğim. öncelikle çok iyi bir gözlemci olman gerekiyor. tabiatı, çevreyi tanımalısın. işaret; gece ve gündüz, ölüm ve yeni hayat, toprak ve su.. gibi anlamlar sembolize ediyor. herşey birbirini takip ediyor. ölürsün toprağa bitkiye can verirsin, gündüz güneş gece ay hayat verir. kimine su kimine toprak hayat verir. dere kenarında ve tepe zıtlıkları araştır. siyah ve beyaz taş. kahverengi ve sarı toprak. genç ve yaşlı ağaç ... bunları bulduğun yerde gömü yerinide bulursun

Nasipp

Yeni Üye
Kısaca zor bi isaret diyosun yani üstad :) bende kaya kasa gibi bisey umut ediyordum :))

Nasipp

Yeni Üye
Bu işaret hakkında kitap yazılır. başka bir sitede görmüştüm benzerini. çözen ya olmadı yada bir iki kişidir. sana birkaç ip ucu vereceğim. öncelikle çok iyi bir gözlemci olman gerekiyor. tabiatı, çevreyi tanımalısın. işaret; gece ve gündüz, ölüm ve yeni hayat, toprak ve su.. gibi anlamlar sembolize ediyor. herşey birbirini takip ediyor. ölürsün toprağa bitkiye can verirsin, gündüz güneş gece ay hayat verir. kimine su kimine toprak hayat verir. dere kenarında ve tepe zıtlıkları araştır. siyah ve beyaz taş. kahverengi ve sarı toprak. genç ve yaşlı ağaç ... bunları bulduğun yerde gömü yerinide bulursun
Ikilinin haricinde 3. Yuvarlakta kalbe benziyor onunla alakalı bir detay varmi üstad

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu işaretlere yakın kutsal bir yer olmalı . Araziyi iyi gözlemle. Etrafta önemli mezarlar olmalı.3. Resimdeki kayaların olduğu yer ve bukayaların kuzeyi ve kuzeybatısı önem arz eder o yönleri iyi gözet. O yönlerde yığma tarzı ve zemin altı oda mezarları olabilir. Yada 3.resimdeki kayanın kuzeyli yönlerinden giriş olabilir. Lakin bunları destekleyen etraftaki kutsallık arz eden yerdir

R00T

Profesyonel
Co Admin
Benim fikrim kadın memelerinin temsilidir. Biri oyma biri kabarma birinin yakınından kanal geçer. Ve 5 civarı prizma oyma
Burada kanalının bitimine kasa veya giriş için bakılabilir. Eğer büyük blok kayada olsaydı sağdaki meme kasa olurdu. Kutsal sayılmış bir alan ve mahzen - oda - mezar odası veya kutsal bir odaya vurgu vardır.