İşin Ehli Hoca Aranıyor...

kanije

Bilgili Üye
Katılım
16 Nis 2016
Mesajlar
394
Tepkime puanı
564
Puanları
11
Konum
istanbul
Ozelden yaz kardesim.
Ama cinci vs bakiyorsan isim olmaz.
İtibar etmem kesinlikle bu tip adamlara.
 

Karabulut

Operatör
Katılım
26 Nis 2016
Mesajlar
1,246
Tepkime puanı
860
Puanları
17
Bir defa rüyamda gördüm bir küp altını hemde bizim evin arkasında dere var Kırk yıl düşünsem orda rüyama gireceği aklıma gelmez Okadar gerçekçiydiki ölene kadar unutmam tabi ozamanlar 19.20 yaşları varım kuvvetim yerimde güzel bir küp yeni yapılmış gibi küçük bir kapağı var alta doğru genişliyor yarı gömülü halde kulpundan tutup çekiyorum gram kıpırdamıyor kendime diyorum ben bunu nasıl kaldıramam böyle birşey olamaz diyorum velhasıl birkaç gün geçti bir iki yeri tırmaladım yok arkadaş neyse aradan 3.5 yıl geçti bir hoca geldi bahçede otururuyor pat demesinmi bu evin yakın bir yerinde var diye şaşırdım kaldım birşey de demedim şimdi 100 kişide yok dese orda biryerde yatıyor ya benim ya toprağın?
 

boogeyma

Yeni Üye
Katılım
28 Mar 2014
Mesajlar
7
Tepkime puanı
4
Puanları
1
Detayları nasıl abatsam nerden başlasam bilemiyorum. Lakin şuana kadar çok çeşit makineler ile girildi çoğu makina aynı yerleri tespit etti. Her ne var ise çok büyük bahcemize yayılmış durumda. Alan taramalar dedektörleri çubuklar vs vs. Toprak analizleri gönderdik analizlerde de altta çok buyku şeylerin olduğu bize bildirildi. En son ki çalışmamız da gelen kişiye sahipli olduğu nerelerde olduğu söylenmedi. Kazmış olduğumuz çukura cihaz ile bakmak için girdiğinde girip çıkması bir oldu bembeyaz kesildi. Neden bana buranın sahipli olmadığı söylemediniz siz beni öldürtecekmisiniz dedi babama sorular sordu. Burayı örtün işin ehli birini çağırın çok büyük bir bekçisi var dedi bir sürü mezar olduğundan bahsetti şehitler var dedi ve gitti. Kazdıgımız yer de 5 6 cesit toprak çıkmış olup 2 metrede kapkara çürümüş topraklar kökler çıktı şuan çukur 4 metre ve dere gibi çok ağır kokuyor curuk kokuyor ağır bir şekilde. Dedeler şağ olduğu için kepçeylr işlem yapılamıyor ben babam ile imkanlarımız kadar ilerleyebildik ve birşey bizi durmaya zorladı sanki öylece bıraktık. Burdan üstü kapalı söyleyeceklerim bu kadar. Bu yüzden analiz için bize alemler arası bağlantısı olan bakın falcı fulcu demiyorum bir zaat gerekli. Yapmamız gerekenleride önerirsiniz iyi olur.
yaw geleni gideni gömüyormusunuz da cok kötü kokuyor birader bak ben tılsıma inanmam diriden kork bazı mekanlara ot koyarlar zehir gibi haş haş gibi anladın içeri girende kafayı bulur bişey var zanneder kazmaya devam ???
 

helekelik

Yeni Üye
Katılım
22 Eki 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Kardeşim inanma haciya hocaya imkanin varsa babanla sen ac kaz izinli sekilde o hoca bilerek demis sizi urkutup zaman kazanacak sonrada 1 kac adamla gece gelip mali goturecek. Sen cadir kur oraya ayrica ayetel kursi oku 3 tane ne cin ne min kalir sahte hocalara inanma hocada arama define oldugunu duyan yok burda cin var haftaya alain su gun cikarin der usulca gelir mali alir gider..Bir dost tafsiyesi
ilim sahibi hiçbir kişi böyle işlere girmez.Büyücüler falcılar dediğimiz şeytanın oyuncağı olmuş insanlar girer böyle işlere.Ayrıca sadece ayetel kürsi ile olmaz o iş.Sana birşey yapamasa gider karına çocuğuna musallat olmaya çalışır.Sen oraya para için altın için gittiğin sürece ayetlerden tesir bekleme.Ayette bile diyor.Sizden bir ücret istemeyenlere tabi olun diye.Ateistin ayağı takılınca Allah demesi gibi saçma birşey oluyor diğer türlü.
 
Üst