tunay_5454 Bilgili Üye Katılım 9 Tem 2015 Mesajlar 257 Tepkime puanı 196 Puanları 7 Yaş 50 Konum new jersey 18 Haz 2020 #13 buraları müze müdürlüğünden kolluk kuvetlerinden sorulur jet ali kendi çapında takılan bir abimiz güzel çubuk yapardı iyi dövüşürdü ama jet ali şimdi yok ))
buraları müze müdürlüğünden kolluk kuvetlerinden sorulur jet ali kendi çapında takılan bir abimiz güzel çubuk yapardı iyi dövüşürdü ama jet ali şimdi yok ))
tunay_5454 Bilgili Üye Katılım 9 Tem 2015 Mesajlar 257 Tepkime puanı 196 Puanları 7 Yaş 50 Konum new jersey 18 Haz 2020 #14 MÜDÜR8141' Alıntı: Çok deneyim arıyormusun acaba ? Ben varım ama ? işe yararmıyız bilemem ? bir müdür kolay yetişmiyor tabiki işe yararsınız ne demek müdürüm her kezin kendine göre ayrı bir meziyeti vardır gönüller bir olsun saygılar Genişletmek için tıkla ...
MÜDÜR8141' Alıntı: Çok deneyim arıyormusun acaba ? Ben varım ama ? işe yararmıyız bilemem ? bir müdür kolay yetişmiyor tabiki işe yararsınız ne demek müdürüm her kezin kendine göre ayrı bir meziyeti vardır gönüller bir olsun saygılar Genişletmek için tıkla ...
T timur964 konularim Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 5,333 Tepkime puanı 1,211 Puanları 18 Yaş 60 Konum Aydın Didim 18 Haz 2020 #15 Mal bulanındır' Alıntı: Osiristen malumat varmi ustam sagmi olumu hastami yok bayaadir Genişletmek için tıkla ... sağlık yönunden sıkıntısı yok şukur takılmıyor artık siteye2 sokak var aramızda
Mal bulanındır' Alıntı: Osiristen malumat varmi ustam sagmi olumu hastami yok bayaadir Genişletmek için tıkla ... sağlık yönunden sıkıntısı yok şukur takılmıyor artık siteye2 sokak var aramızda
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 18 Haz 2020 #16 timur964' Alıntı: sağlık yönunden sıkıntısı yok şukur takılmıyor artık siteye2 sokak var aramızda Genişletmek için tıkla ... Allah herkese saglik huzur bol kazanc versin Selamlarimizi iletirsiniz ustam sagolun
timur964' Alıntı: sağlık yönunden sıkıntısı yok şukur takılmıyor artık siteye2 sokak var aramızda Genişletmek için tıkla ... Allah herkese saglik huzur bol kazanc versin Selamlarimizi iletirsiniz ustam sagolun