ağam resim bu kadar binada kullanılmışMedeniyet süslemesi
Asur rölyeflerine benziyor
Panonun tamamını fotoğraflayın tekrar bakalım
ağam resim bu kadar binada kullanılmışMedeniyet süslemesi
Asur rölyeflerine benziyor
Panonun tamamını fotoğraflayın tekrar bakalım
karşılıkĺı 2 taneağam resim bu kadar binada kullanılmış
dolandırıcı işi değilVücut aslan kafa at. Resim yapmayı öğrenen birinin eskiz çalışması gibi oyma ögrenen birinin çalışması bence. yada dolandırıcıların işi.
neyi plmamış3. türden yakınlaşmalar
@spyfrs usta gerekeni söylemiş.
Akşam akşam güldürdün beni Allah’ da seni güldürsün mübarek.
Olmamış usta olmamış.
Başka bir zaman diliminde inşaallah
insanların emeğıne saygı duyun ki sanaKonu sahibi usta nick uyumlu fotoğraf paylaşmış, birazcık tebessüm edelim diye.
insanların emeğıne saygı duyun ki sananeyi olmamış
insanların emeğıne saygı duyun ki sanaşair burada çok şey demek istemiş başkasının telefonunun ekranından çekilmiş resim yorumlatıyorsunuz ha birde at değil at olsaydı ayaklarını tırnaklı çizmezlerdi yapan kişi hayatında at görmemiş tırnaklı çizmiş ama lütfen eski insanların yaşamlarında at vazgeçilmez bir hayvandı bundan daha zekiydi eski insanlar kim yaptıysa önce bir ata binsin incelesin sonra inanalım önce aslan yapmaya çalışmış baktı tutturamadı ata çevirmiş kafayı olsa olsa bir duvar ustasının yapmaya çalıştığı bir oyma ama tam sanat eseri çıkartmış ben bile tırnaklı at düşünemezdim... kuyruğunuda yapmış yukarı doğru, dediğim gibi önce aslan düşünmüş sonra ata dönmüş ziyan olmasın taş misali
insanların emeğıne saygı duyun ki sanaşair burada çok şey demek istemiş başkasının telefonunun ekranından çekilmiş resim yorumlatıyorsunuz ha birde at değil at olsaydı ayaklarını tırnaklı çizmezlerdi yapan kişi hayatında at görmemiş tırnaklı çizmiş ama lütfen eski insanların yaşamlarında at vazgeçilmez bir hayvandı bundan daha zekiydi eski insanlar kim yaptıysa önce bir ata binsin incelesin sonra inanalım önce aslan yapmaya çalışmış baktı tutturamadı ata çevirmiş kafayı olsa olsa bir duvar ustasının yapmaya çalıştığı bir oyma ama tam sanat eseri çıkartmış ben bile tırnaklı at düşünemezdim... kuyruğunuda yapmış yukarı doğru, dediğim gibi önce aslan düşünmüş sonra ata dönmüş ziyan olmasın taş misali
Başka bir yerden sökülüp/alınmış devşirme bir süslemedir.ağam resim bu kadar binada kullanılmış
sahte değil karşılıkĺı 2 taneKullanımı çok eski olmayan ingiliz menşeyli arslan senbolu nerede olduğunu bilmediğimden sahte yada tokat işi olabilir tedbirli olmak lazım