Mezarlar sol üst tarafta diye yön vermiş. Maşatlığı bulursan yön olarak kilisede ortaya çıkar.aynı yer
Mezarlar sol üst tarafta diye yön vermiş. Maşatlığı bulursan yön olarak kilisede ortaya çıkar.aynı yer
Soldaki haç mezar odasının aşağıda olduğunu söyler. Aile mezarı olması gerekiyor ama sıkıntılı bir alan. Bunun dışında kilise evinizin altında ise evde anormal durumlar yaşamış olmanız gerekir. Bu arada bu haçlar doğuanadolu damı ?bı abının tavsıyesıyle tek tek paylasacagım
abi soyle . anarmal bi durum var buraui her kim kazarsa cin ler musallat oluyomus diye soylenti var
bide bizim eve kopek bagladinmi 2 gun iceeisinde ya olur yada bagira bagira zinciri koparip kacar en fazla 3 gun kopek dayaniyor arazide
bide bizim asagimizda kacak kazi yapip . mezarlari acanlar var suan durumlari cok iyi . ama sadece 1,2 mezar acmislar diye biliyorum onun disindakiler e el surulmemis
bide bi abi sormus . cubuk kullanmayi bilmiyorum
Bu bahsettigin yerlerin genis uzak yakin cevre fotolari yukle herturlu yururuzabi soyle . anarmal bi durum var buraui her kim kazarsa cin ler musallat oluyomus diye soylenti var
bide bizim eve kopek bagladinmi 2 gun iceeisinde ya olur yada bagira bagira zinciri koparip kacar en fazla 3 gun kopek dayaniyor arazide
bide bizim asagimizda kacak kazi yapip . mezarlari acanlar var suan durumlari cok iyi . ama sadece 1,2 mezar acmislar diye biliyorum onun disindakiler e el surulmemis
bide bi abi sormus . cubuk kullanmayi bilmiyorum