Ekli dosyalar
-
49.1 KB Görüntüleme: 61
Sahte çizim. Daha önce geldi. Sonradan sahte çizim olduğunu da itiraf ettiler. Mevki ve konumu biliyorum.
nesi sahte internete atan benim ben nı demişim sahte diye bunun civarında mağara var şimdi mağarada sahte dersinizEkli dosyayı görüntüle 303910sahte olmasa ritule benziyordu duşerdim uzerineEkli dosyayı görüntüle 303910Ekli dosyayı görüntüle 303910
nesi sahte internete atan benim ben nı demişim sahte diye bunun civarında mağara var şimdi mağarada sahte dersiniz konumunu şöyle o zamanSahte çizim. Daha önce geldi. Sonradan sahte çizim olduğunu da itiraf ettiler. Mevki ve konumu biliyorum.
Mağaranın içine de girdim etrafında tespitte yaptım. Şehir ismini vermeden eski zamanlarda kultik'e giden patika yol. Sağdan devam eden asfalt yol kilise mahallesine gider.nesi sahte internete atan benim ben nı demişim sahte diye bunun civarında mağara var şimdi mağarada sahte dersiniz konumunu şöyle o zaman
o zaman sen buraları biliyorsun.Mağaranın içine de girdim etrafında tespitte yaptım. Şehir ismini vermeden eski zamanlarda kultik'e giden patika yol. Sağdan devam eden asfalt yol kilise mahallesine gider.
Kara dere hemen aşağıda geçer. Devam edeyim mi? Konuyu kapatacak mısın?