Yapılan yorumlardan dalayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim bayadır siteye giriş yapamıyordum uzun zamandır takip ettiğim ve gerçekten bilgisine itimat ettiğim bir çok kişi vardı sitede, sizlerden işaretlerde izlenmesi gereken yollar hakkında bilgi veemenizi rica ettim sağolun var olun mevcut resimlere göre sizde olabildiğince yardımcı olmaya çalıştınız fakat çevre resimlerini özellikle atmadığımı anlayamamış olmanız biraz üzmedi değil malum bu sitede sadece bizim gibi bu işlerle uğraşan insanlar yok ben geniş açılı resimler paylaşsam bu sefer de başka promlerle uğraşacağız onun da farkındayım çünkü malesef bulunduğumuz bölgede ne çalışana nede yapıya saygı gösterilmemekle beraber başkaları da görmesin diye muazzam işçiliklerin sanatların pervasızca tahrip edildiğini biliyor ve şahit oluyoruz hakeza resimleri paylaşmamın bir diğer sebebi de böyle şeylere malesef nadir dek geliyoruz olaki dek gelen bir arkadaşımız olursa buralardan gördüğü kadar çözüm yolunu bölgesini kimseyle paylaşmadan kendisi ulaşabilsin düşüncesindeydim, yazılanları okuyunca bazı arkadaşların buralarda bakılacak bişey kalmadığı kanaati oluştuğu düşündüm bölge bakir ve zengin bir yer böyle işaretlere insan ömründe kaç sefer denk gelir ki o sebeple özür dileyerek çevre resimlerini paylaşamıyorum ben bulunduğum bölgede benim bir çalıdan bir kayadan neresi olduğunu nokta tesbiti yapabiliyorsam bunu yapabilecek insanlarda vardır bu sitede benim bölgemde olanlar dolayısı ile adına siz ister bencillik deyin ister başka bişey ama ben başka insanların heva ve hevesleri için bölgeye zarar vermesini istemediğimden dolayı bu güzelim sanat eserlerinin mümkün mertebe sağlam kalabilmesi için ve minimum zararla çözüme ulaşabilmek içinn çevre resimlerini yükleyemeyeceğim, herkese teşekkür ederim...