o tarihte platinin altindan degerli oldugu ve islenebildigi biliniyomusmiki...uranyum plutonyum desen ha belki olurdaha fazla detaya buradan aleni giremiyorum . simdi desemki size 2 adet platin plakalar ismet inonunun yaverinin elindeydi diye mesela , daha fazla ayrintiya giremiyorum.
yani sende normal define isi ile ugrasin birakin eskiya isini diyorsunda ufak platin paralari bilmiyormusun ? askolsun .... volcanin kilicli magarasindaki kiliclar neyden yapilma ?o tarihte platinin altindan degerli oldugu ve islenebildigi biliniyomusmiki...uranyum plutonyum desen ha belki olur
electrum para bilirim deyani sende normal define isi ile ugrasin birakin eskiya isini diyorsunda ufak platin paralari bilmiyormusun ? askolsun .... volcanin kilicli magarasindaki kiliclar neyden yapilma ?
arkama bakip gitmisligim yok buradayim kardes . isteyen istedigine inanir . bu saatten sonra birsey ispat etmeye calismayacagim . illede yok ben delil istiyorumda dersen klavye defineciligini birak gel taraklinin karagol yaylasina oradaki delili bul . oradaki delili bilinen kayitlarla kiyaslarsin sonrada kim hakli kim haksiz tekrar konusuruz .Geç bile kalındı bence,yine bi volcin konusu acilmakta.sanko birileri özellikle belli araliklarla gelip insanlarin aklını karıştırmak için konu açıyor ve bi delil bile sunmadan sadece laftan ibaret kojusupt sonrada arkalarina bile bakmadan kaçıp gidiyorlar.guzel kardeşim sen belki volcinin yerini buldum diyenlerden 100.kisi olabilirsin.sonic: koca bi sıfır
Dostum volçanla uğraşmayan ne yaptı üç beş teneke malmı götürdü. biz volçanla uğraştık eli boş kaldık tüh.Geç bile kalındı bence,yine bi volcin konusu acilmakta.sanko birileri özellikle belli araliklarla gelip insanlarin aklını karıştırmak için konu açıyor ve bi delil bile sunmadan sadece laftan ibaret kojusupt sonrada arkalarina bile bakmadan kaçıp gidiyorlar.guzel kardeşim sen belki volcinin yerini buldum diyenlerden 100.kisi olabilirsin.sonic: koca bi sıfır
aslında ben sana yeni konu aç oradan takip edelim diyecektim. bildiklerini baştan aşağı gir. sevende olur sevmeyende. mesela ben sevmekten öte bayılıyom. kimiside manyak bunlar der. Allah bu herkesi aynı yaratsa dünyanın tadı olmaz be kardeş.arkama bakip gitmisligim yok buradayim kardes . isteyen istedigine inanir . bu saatten sonra birsey ispat etmeye calismayacagim . illede yok ben delil istiyorumda dersen klavye defineciligini birak gel taraklinin karagol yaylasina oradaki delili bul . oradaki delili bilinen kayitlarla kiyaslarsin sonrada kim hakli kim haksiz tekrar konusuruz .
Merak ettigim bi sorum var bu işaretler değirmen, göl, kale vs. Gercekten düşündüğümüz gibi mi yoksa çoğu kaya mi.normalbisaret mi aramaliyiz yoksa kayalara mi isim veriyolar göl,degirmen diye felabarkama bakip gitmisligim yok buradayim kardes . isteyen istedigine inanir . bu saatten sonra birsey ispat etmeye calismayacagim . illede yok ben delil istiyorumda dersen klavye defineciligini birak gel taraklinin karagol yaylasina oradaki delili bul . oradaki delili bilinen kayitlarla kiyaslarsin sonrada kim hakli kim haksiz tekrar konusuruz .