Kalhiyu

Metehan0770

Aktif Üye
Katılım
22 Nis 2015
Mesajlar
145
Tepkime puanı
22
Puanları
4
Yaş
44
arkadaşlar merhaba,
öncelikle çubuklara biraz uzağım, bir kaç kez kullananları gördüm, kendim bir kez elime aldım, tepkiler vardı (herkesle aynı noktaya) ama o iş yarım kaldı. yani bana inandırıcılıktan uzaktı biraz bu iş.
internette bununla ilgili çok video izledim, yüzde 99 u boştu, saçmaydı ve çoğu kendi koydukları nesneleri gösteriyordu veya çubuklar yer veriyordu ama kazıpta aha bu çıktı diyen yok.
ama bu Kalhiyu denen kişinin videoları çok ilginç. Kendisini tanıyanınız vardır illaki, belkide içimizde yazarda olabilir. videolarında kesinti yok, yani bir hile görmek zor. yani çubukla yer tespit ediyor, sonra makine ile bakıyor ve kazıp bir şeyler çıkarıyor. yine bana tuhaf gelen kısmı ise, tek bir parayı bile bu çubukla tespit ediyor.
şimdi bana net bir fikir verin, çubukların işe yaraması için illaki sapına, ucuna bir şey takılmalı mı, bu adamın yaptıkları gerçek mi?
ciddi ciddi çubuk kullanmaya başlamayı düşünüyorum, malum elimizdeki cihazlarda derinlik tırt. ayrıca dedektörü istediğin heryerde hemen kurup kullanamıyorsun.
Şimdi 2 liralık çubuk alıp kendimi araziye mi atayım, yoksa bu iki liralık çubukları 5 liralıkta malzeme ekleyip 200 lira satanlardan bir tane mi alayım? bu kişi satışta yapıyor mu onu bilmiyorum.
tecrübe sahibi arkadaşları yoruma beklerim.
saygılar...
 

tncysmn

Aktif Üye
Katılım
2 Tem 2015
Mesajlar
175
Tepkime puanı
33
Puanları
4
Yaş
54
Ben çubuk ustasıyım kendi yaptığım son sistem kendi tasarımım çubuklarla 10 metre derinliğe kadar malzemeyi buluyorum mezarı buluyorum altını şap diye tespit ediyorum isterseniz facebooktan bilmem nerden bana ulaşabilirsiniz temin ederiz.fiyatı ne kadar diyelim ki 300 lira. peki buraya kadar herşey normal madem ben mezarı gömüyü buluyorum o zaman niye milletle uğraşıyorum zaten ben serveti bulmuşum bi yerde bişey bırakmam ki. Ahmete sattım mehmete sattım arar da arar nasıl tutayım elime ne alayım nasıl derinlik ölçeyim biri dik biri yan oldu bu ne demek falan falan niye uğraşayım çıkartırm yatarım keyifle.

Videolarının birkaçına baktım hiç sonuc yok. Kayalık şüpheli yerlerde geziyo da geziyo. Neymiş kaçak kazı yasakmış.
Şahsım adına tavsiye etmiyorum aksine düşüncesi olan arkdaşlarıma saygım sonsuz
 

Metehan0770

Aktif Üye
Katılım
22 Nis 2015
Mesajlar
145
Tepkime puanı
22
Puanları
4
Yaş
44
İşyerimdeki pc den ekleyemiyorum, akşam evden ekleyeyim, y.tube a ismini yazınca çıkıyor videolar.
 

themami

Member
Katılım
16 Ara 2015
Mesajlar
30
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Hemşerim bu çubuk işi ayrı bi dünya bikaç defa bakır çubukla bende denedim tepki aldım iyi bi çubuk sistemi yapmayı düşünmüyor değilim ama tereddütlerim var mineral su vs vs. araştırıyorum hala bakalım hakkımızda hayırlısı
 

ases24

Member
Katılım
16 Ağu 2014
Mesajlar
98
Tepkime puanı
18
Puanları
4
kalhiyu usda kendisi adanalıdır yıllarını verip ugraştıgı bakır prinç çubuklarla hem degerli hemde boşluk ve minerali çubuk saplarının içine karışımlarla100/100 eletip çubuk sistemini başarmıştır videolarındada görüldügü gibidir usdamızın kendisini defalarca definesohbeti sitemize devet etmeme ragmen gelmedi usdam neden gelmiyorsun diye sordugumda çubuk işinden anlıyanda anlamıyanda bir mana buluyor inanmıyor kara çalıyor demişdi gören göz yanılmıyor usdalar videolarında her şey açıkca anlatımlı uygulamalı..çubukcu bulgar bir ersan vardı 300 mtr den yönü tayin edebilen kasaları bulan.şimdi bizdede 1 tane adanalı kalhiyu usdamız var..
 

themami

Member
Katılım
16 Ara 2015
Mesajlar
30
Tepkime puanı
1
Puanları
0
ases24 ustam bu vatandaş kendi kullandığı çubukların satışını yapıyormu peki
 

Şirvan

Operatör
Katılım
6 Şub 2016
Mesajlar
1,569
Tepkime puanı
14
Puanları
7
Yaş
53
Konum
Adana
Kalhiyu usta benim arkadaşımdır. Adanada ikamet eder bu konu üzerine çok ciddi çalışmalar yapıyor. Kendisi ile araziye çıkmışlığımızda vardır. Dürüst bir kişıdir.bu çubuk işine gerçekten gönül vermiş bir arkadaşımızdır.
 
Üst