ragıp ustam saygilar..Kurban kesim alani demişiniz.Şoyle olabilir mi iki cember var ve iki cemberin alt orta kisminda iki kanal var.Kurban kesildiginde akan kanlar iki cemberden akıp iki kanala dogru ilerleyip ulasmasi gereken iki noktaya gidiyor.Buda burada iki adet meftanin yattiginin gostergesi midir..@Pirana
ustam, o iki yuvarlak ve kanalların bulunduğu bölüm, kurban kesim alanıdır.
fotoğraflama hataları sebebi ile size tam nokta söyeleyemedim.
iki nokta arasında gelgit yaşadım ve susuyorum.
selametle
Kardasim,Baksaniz su isarete bi isaret gibi isaret var yorum yok nasil site bu hayal urunlerini yorumlar duzen ler nerde
Sayın pirana mezarın asıl işareti oyma değil , sunu kanalı paralel yontulmuş ve nizami , anlamı altında demek açan vatandaş temiz iş yapmış . Yanlış anlama benim gibi bir adamı heyecanlandıran bir işaret değil basit sıradan bir defin. Rast gelsin.Derken acmislar neresi acilan yer .turko
Ne cok laf yaptiniz iki laf dedik dediklerimde yanlis sayilmaz acelem yok bakiyorum ayni satler icinde baska hayal urunu k9nulara cevp verildi buna lafim
Biliyorum gördüm , bir önceki mesajda dediğim gibi oyma ana işaret değil kare oyma defin işlemi yapıldığını anlatıyor , nerede olduğunu anlatan ana işaret farklı mesajda bildirdiğim gibi. Şöyle yapalım etraflıca biraz daha geniş mesafelerden etraflıca resimler varsa bakalım belki bir şeyler yakalarız el değmemiş.Duvardaki kare oymanin da farkindasiniz dimi usta.iki isaret bir arada