poseidon2023
Uzman
- Katılım
- 3 Ağu 2016
- Mesajlar
- 2,454
- Tepkime puanı
- 337
- Puanları
- 14
Ustam ben karadeniz bölgesinde yaşıyorum, burayı yüz defa sorsalar, yüz defa karadeniz derdimDoğru karadenizi andırıyor lakin marmara bölgesi
Yamaçlarda ki bu kayalar 20 ile 50 metre arası değişiyor.
Bende tam emin olamadım. Balık figürü bile beliriyor . Cok kafa karıştırıcı bi işaretUstam ben karadeniz bölgesinde yaşıyorum, burayı yüz defa sorsalar, yüz defa karadeniz derdimŞuan şaşırıyorum ama güzel bir yer ve değişik bir işaret. Kaplumbağanın üzerine mahzen, mezar odası haritası çizildiğini duymuştum tabi ki tecrübeli ustalar daha değerli yorumlar yapar.
Eyvallah ustaKardeşim bu işaretlerin define işareti ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Resimlerde şelale hariç, ne kaplumbağa nede kanal mevcuttur. Saygılar sevgiler
Ustam buna benzer bi yer daha var . Iki noktada çalışma yapılmış. Sonuç alınmış izlenimi verdi .veya hemen altında ufak şelale gibi olan yeri .yani çevirdiğin suyun diğeriyle birleşme noktasınıda yoklaya bilirsin ...bu oluklu kaya işaret bunu anlatıyor gibi ..
Eyvallah usta. Dediginiz uygulayacamAşağıya in suyu takip birleştiği yerin hemen üst tarafın da yani set duvar düşün onun arka taraflarında rampa olan yer de sabit ana kayayı bul . Yer güzel yerleşim yerini ve eski mezarlık alanına götürür.