Arkeolog Ali.
Member
Kanal,Ve. Eşik Taşı.
Eski işaretlerin dünyasında... Sırların taşla karıştığı, anlamların dünyanın satırları arasında gizlendiği... Gerçek talip, sabrı ve gözlemin doğruluğunu birleştiren kişi olarak kalır
Her işaret ilk bakışta anlaşılmaz, her iz de kolay anlaşılmaz... Daha doğrusu anlama, bağlantı ve derin analiz gerektiren kodlardır
Göçebe Başlangıç
Başlangıç kare veya dikdörtgen şeklinde ortaya çıktığında değerli bir hedef olduğunu gösterir inşallah ve çoğu zaman taş kutu şeklinde ancak yeri
içi değil yakın ve doğru yolu anlamak gerekir.
Çözüm yöntemi:
Doğu açılışına doğru altı adım atılıyor (doğu yönüne)
zemine dayanan bir temelin izlerini farkedeceksiniz belli olmasa bile kol derin kazarsanın ortaya çıkana kadar işaretin her iki tarafı da ortaya çıktıktan sonra, isaret uzanırken kuzeye doğru altı adım daha atılıyor
İşte sır:
Başlangıç kare veya dikdörtgen ise amaç taş kutu çitin içine yapılan taşları dikkatlice sökün hedefi bulursunuz inşallah
Kutuyu çıkardıktan sonra:
İşaretin yanı altı adım kuzeydeki noktada içerisin de
İşaret'in altında genişletilmiş levha (genellikle 50 ile 70 cm arası) bulunur
bound bir levha daha çıkıyor, iyice temizl
Dikkatlice
Eğer ana işaretin başlangıç içinde dairesel bir açı ise: Bu hedefin sivrisinek içinde olduğunu gösteriyor.
Hedef ve tam altındadır ve girişe ulaşana kadar işaretle birlikte sondaj işlemi yapılır
Yerin altına yana gömülmüşse:
Hedef tam altında ve giriş genellikle 3 metreden fazla değildir
Eğer bir kalenin veya harabenin içinde bulunursa:
Doğrudan altında bir kiler veya depo odası olduğunu gösteriyor.
Uyarı:
Saha çalışması hassasiyet ve sabır ister, her işaret aynı sonuç vermez, her adımdan önce isareti iyi anlayın
Allah'ın himayesinde ve olun her daim.
Eski işaretlerin dünyasında... Sırların taşla karıştığı, anlamların dünyanın satırları arasında gizlendiği... Gerçek talip, sabrı ve gözlemin doğruluğunu birleştiren kişi olarak kalır
Her işaret ilk bakışta anlaşılmaz, her iz de kolay anlaşılmaz... Daha doğrusu anlama, bağlantı ve derin analiz gerektiren kodlardır
Göçebe Başlangıç
Başlangıç kare veya dikdörtgen şeklinde ortaya çıktığında değerli bir hedef olduğunu gösterir inşallah ve çoğu zaman taş kutu şeklinde ancak yeri
içi değil yakın ve doğru yolu anlamak gerekir.
Çözüm yöntemi:
Doğu açılışına doğru altı adım atılıyor (doğu yönüne)
zemine dayanan bir temelin izlerini farkedeceksiniz belli olmasa bile kol derin kazarsanın ortaya çıkana kadar işaretin her iki tarafı da ortaya çıktıktan sonra, isaret uzanırken kuzeye doğru altı adım daha atılıyor
İşte sır:
Başlangıç kare veya dikdörtgen ise amaç taş kutu çitin içine yapılan taşları dikkatlice sökün hedefi bulursunuz inşallah
Kutuyu çıkardıktan sonra:
İşaretin yanı altı adım kuzeydeki noktada içerisin de
İşaret'in altında genişletilmiş levha (genellikle 50 ile 70 cm arası) bulunur
bound bir levha daha çıkıyor, iyice temizl
Dikkatlice
Eğer ana işaretin başlangıç içinde dairesel bir açı ise: Bu hedefin sivrisinek içinde olduğunu gösteriyor.
Hedef ve tam altındadır ve girişe ulaşana kadar işaretle birlikte sondaj işlemi yapılır
Yerin altına yana gömülmüşse:
Hedef tam altında ve giriş genellikle 3 metreden fazla değildir
Eğer bir kalenin veya harabenin içinde bulunursa:
Doğrudan altında bir kiler veya depo odası olduğunu gösteriyor.
Uyarı:
Saha çalışması hassasiyet ve sabır ister, her işaret aynı sonuç vermez, her adımdan önce isareti iyi anlayın
Allah'ın himayesinde ve olun her daim.
Ekli dosyalar
-
254.7 KB Görüntüleme: 2