Demirçalık
Aktif Üye
@
poseidon2023, Ustam o kazılan yer çubuğun ilk işaret verdiği yer.zemini toprak yapısını görmek ve havalandırmak için kazıldı.teşekkürler
Guzel. Boslukta cubuklar sizde yanlara tam aciliyor ise, dolgu olan yerde cubuklar V seklinde kalir ve yurudukce acilip kapanir. Ona dikkat edersiniz ustam. Selametle kal
Anladim ustam sizin tarif edilen tesbitleri yapabileceginize inaniyorum, eger basaramazsan yine devam ederiz insALLAH c.c isciligi agir gibi goru sede fazla agir olmamali fakat once net tesbit ve gerekli onlemler alinmali. Once can guvenligi. Selametle kal kardesimMirkut,ustam bölgede uzakta kale var 4-5 km mesafede,ayrıca aşağıdaki dereler batıya bakıyor.hatta gördüğüm oymaların hepsi batıya bakıyor.doğu yamaçlarında oyma hiç görmedim.
Mirkut, üstadım güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum. SelametleAnladim ustam sizin tarif edilen tesbitleri yapabileceginize inaniyorum, eger basaramazsan yine devam ederiz insALLAH c.c isciligi agir gibi goru sede fazla agir olmamali fakat once net tesbit ve gerekli onlemler alinmali. Once can guvenligi. Selametle kal kardesim
Cubuklari goguslerinin yanlarinda tutarsan tepkilerin degisecegini goreceksin ve yunkarida yazdiklarimi uygularsan ne oldugu anlasilabilir. Birde Aliömer ustamiz gorurse onunda cubuk konusunda ekleyecekleri olabilir. BulursamKader25 ustamda gorurse oda birkac sey ekleyebilir. Selametle kalMirkut, üstadım v şeklini oda köşelerine geldiğim zaman gezerken verir.çarpıyı verdiği yerde ise daha yavaş geçerken tam içe kapanır. Nadiren de olsa gezerken yanlara açılır bu hareketi girişlerde mi yoksa hedefi geçtiğim için mi veriyor henüz teyit edemedim. Birde BulursamKader25, ve sizin gibi ustalarımızın tavsiyesi nedir. Yumruklar göğüs altlarına yapışmalımı Çubuk için hangisi daha verimli. Teşekkürler
ALLLAH a azze ve celle emanet olun umarim muvaffak olursunuz.Mirkut, üstadım güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum. Selametle
bayram abi özelden mesaj atılamıyor. Konya tarafında mısın abiKardaşım,
Aşağıdaki kaya senin haritan-krokin.
Önce bunu çözeceksiniz.
Etrafını iyice açın.
Tozunu toprağını alın, yıkayın kurusun.
2 tane güzel mezar var, birbirine geçişli olma olasılığı çok yüksek.
Kayanın yüzeyi eğimli, bu mezarların yamaçta olduğunu ifade eder.
Yukarıya bir kanal yapılmış, kuru-sulu dere olabilir.
Sunak üzerinde bir figür var, ben kuşa benzettim amma iyi çizemedim.
Kayanın yüzeyi yakınındaki yamacı ifade edebileceği gibi, tersindeki yamaçta olabilir.
Kayanın karşısına geç, araziyle örtüştürmeye çalış.
Büyük sunakın içinde parmaklarını gezdir.
Parmak ucu girecek kadar oyuk var mı bak.
Varsa araştırmanızı o oyuk istikametinde de yoğunlaştırınız.
Kolay Gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 221953
Konya da ikamet ediyorum kardasim.bayram abi özelden mesaj atılamıyor. Konya tarafında mısın abi