Göktürk090
Yeni Üye
Arkadaşlar rica etsem yorumlar mısınız.
Ekli dosyalar
-
820.5 KB Görüntüleme: 120
Usta buranın suyu belli dönemler kuruyormuş yani bahsettiğim yer sudan 2 metre yüksekte ve o kapıya mı benziyor dediğim yerin ilerisinde duvarın dibine doğru kazı yapmişlar şu berrak olduğu için dibi görünüyor duvarı traşlanmis gibi gördüm ve üstünde x işareti gördüm buranın tarihi çok iyi 10 km üstte kale varBirsürü şeye benziyor. Sorun, burda nasıl çalışacaksın!
Kaleyle burası bağımsız sadece tarihi çok iyi bir alan diye kaleyi yazdım kalenin çevresindede güzel yerler varüstteki kaleyi incele ve kaleden buraya inen bir tünel var mı araştır. selametle.
Oralara bak kardeş ozaman, buranın işi zor.Kaleyle burası bağımsız sadece tarihi çok iyi bir alan diye kaleyi yazdım kalenin çevresindede güzel yerler var
kardeş zor olduğunu bende biliyorum sizden istediğim kayda değer bir şeyler var mı ?Oralara bak kardeş ozaman, buranın işi zor.
Fotoğraftan pek birşey anlaşılmıyor. Daha yakından fotoğraflar olsa daha fazla yorum yapılabilirdi.kardeş zor olduğunu bende biliyorum sizden istediğim kayda değer bir şeyler var mı ?