Bunları alın. Bunların yön veren uçlarının istikametini unutmayın.....Devam.Kaplumbağanın sağ tarafında yaklaşık 20metre civarı burada boşluk verdi 3e 3 şeklinde oda gibi bir yer toprağa "işlem" yaptık. altından çıkan kayalar bunlar bunlarıda çıkardık üçgen taşın arkasında oyuk vardı birde alandan çıkarken yaklaşık50-60 Metre ileride 2 ayak izi vardı bu üçgen ve ayak izleri nedir nasipse yarın devam
Ekli dosyayı görüntüle 208382
Yorumun için teşekkürler taşları aldık üçgende ki oyuk dikkatimi çekti zeminde de dizili kilitli taşlar var aldığımız taşların arkasına henüz işlem yapılmadı birde üstteki taş hayvan resmi gibi geldi bana olabilme imkanı varmı ?Bunları alın. Bunların yön veren uçlarının istikametini unutmayın.....Devam.
Bunları aldıktan sonra arkadaki yapı işi netleştirecek.
Yorumun için teşekkürler taşları aldık üçgende ki oyuk dikkatimi çekti zeminde de dizili kilitli taşlar var aldığımız taşların arkasına henüz işlem yapılmadı birde üstteki taş hayvan resmi gibi geldi bana olabilme imkanı varmı ?
"kazdığımız yer bu kaya çıktı " yazısını yazdığın fotoğrafta bahsettiğin o kaya kapak gibi duruyor. Boşluk ve değerli tespiti yaptın mı orada ?Yeni resimler çektim okların olduğu yeri kazdık bunlar çıktı koltuk ve oyuk olan yere geçtik koltuğun ordan baktığımızda 20-25 m civarı bir boşluk veriyor çubuklar
Öten yer üçgen yerin ucunun baktığı yerde sinyal verdi birde diğer tarafındaöten yer neresi isaretlermisin.
yani toprakta mı kaya damı öttü, birde öttü diyoruz nedir cihaz detektör mü nasıl bir cihaz marka model nedir.Öten yer üçgen yerin ucunun baktığı yerde sinyal verdi birde diğer tarafında
Cihaz delta pluse 3s öten yer toprak zaten kayada iş görmez demişlerdi banayani toprakta mı kaya damı öttü, birde öttü diyoruz nedir cihaz detektör mü nasıl bir cihaz marka model nedir.