Ustam bunlar bi topluluk içerisinde duruyo sıralı şu şekilde biri yaninda biri arkasında ama mesafeleri fazla uzak deil 20 30 mt uzaklıktalar birbirlerine etrafında öyle büyük kayalar yok mağara girişi felan aradım bulamadım fotoğraflar silindi geri yüklemeye çalıştım ondan bu sekilde çıktı o düz kaya traşlanmış ustam yani bi parçasını kesip almışlar sanki alt kısmında oyuk var balıga benzettim ama acemi olduğumdan kafam karıştıVe bu son attığınız resimlerde ki kayalar bir sıra halinde mi gidiyor.
Ve bu son attığınız resimlerde ki kayalar bir sıra halinde mi gidiyor.
Bakıyorum geziyorum bu seferde bunu buldum inşallah bunda hayırlı bi yorum yaparsınız yardimlarinizi bekliyorum.
Ilginize teşekkür ediyorum orayıda bi inceler bakarım saolunBuraya dikat et kardeş ilgimi geçti
Ekli dosyayı görüntüle 294091
Üstadım başka resimler elimde mevcut deil ama bu kaplumbağanin üzerinde sanki m harfi felan var ve bi kaç harfe benzeyen şeyler görünüyor zaten orada detaylı fotograflarını kısa zamanda atarım inşallahKesinlikle doğal değil ama Resimlemede yol gösterici değil
Murç izleri kafa kısmına yakın gözükmekte bir sonraki resimlemen yakın çekim 4 yönlü olsun bunların yanında uzak çekim 4 yönlü ler olsun birde kaplumbağa diyebilmem içinde kafa kısmında boyun hattında işçiliği görmen gerekecek doğal değil lakin bu haliylede niçin yapıldığını kestirmek güçÜstadım başka resimler elimde mevcut deil ama bu kaplumbağanin üzerinde sanki m harfi felan var ve bi kaç harfe benzeyen şeyler görünüyor zaten orada detaylı fotograflarını kısa zamanda atarım inşallah
Anladım ustam ilgi ve alakanızdan otürü çok teşekkür ediyorum istediginiz şekilde çekmeye çalışacamMurç izleri kafa kısmına yakın gözükmekte bir sonraki resimlemen yakın çekim 4 yönlü olsun bunların yanında uzak çekim 4 yönlü ler olsun birde kaplumbağa diyebilmem içinde kafa kısmında boyun hattında işçiliği görmen gerekecek doğal değil lakin bu haliylede niçin yapıldığını kestirmek güç
Usta dere yok yakınlbaktigi yonde 100-150 mt de dere varsa karsi tarafa kayaliga yonelin.zeminde blok veya zeminustude olabilir.yigma tarzi