yusuf enver
Aktif Üye
Yanımda 9 yasında oğlum var resmi gösterdim bu ne diye sordum hiç tereddüt etmeden kaplumbağa dedi
3 resimdeki kaplumbağa neden toplama olmuş . Ebat büyüdükçe işçilik zorlaşıyor mu yoksa o an etrafta toplanan taşlar dan mı yapılma . Bir soru daha küçük olan görseller tamamen kayaya oymamı yoksa Horasan harcından yapılıp dökmemi .
Guzel mantikli sormusun.3 resimdeki kaplumbağa neden toplama olmuş . Ebat büyüdükçe işçilik zorlaşıyor mu yoksa o an etrafta toplanan taşlar dan mı yapılma . Bir soru daha küçük olan görseller tamamen kayaya oymamı yoksa Horasan harcından yapılıp dökmemi .
O işareti yapacak akıla sahip Romalılar burdan geçmemiş hep o tarafta yapmışlar . Birde sorduklarının çoğu derken üstadım . Sivaslı arkadaş bizim köyde çıktı nedir demesi gibi . Yem atıyor veya kendini tatmin ediyor .Guzel mantikli sormusun.
Bu resimler iran fas urdun gibi yerlerden alintilanip sektorel sitelerde kullaniliyor.ulkemizde bu tip semboller cok nadirdir sorduklarinin cogu yemlemedir
Ben sana isin aslini yazarim romali yapmayik bu sembolleriO işareti yapacak akıla sahip Romalılar burdan geçmemiş hep o tarafta yapmışlar . Birde sorduklarının çoğu derken üstadım . Sivaslı arkadaş bizim köyde çıktı nedir demesi gibi . Yem atıyor veya kendini tatmin ediyor .
Sinirlenince auran mest ediyor beni ?Beni boyle mat edemezsin bu actigin konu icin busitenin resim yukleme linkine gore resim yukle ayni kayalik icinde olacakki inandirici olsun bide ne cozumlediysen bu konuyla ilgili yaz ciz anlat.katki sun siteye ve uyelere.tecrube yasadiklarimin ve bildiklerimin toplamidir kimsenin begenisine pofpofamasina ihtiyacim yok.bura tartisma yeri deil bilgi birikim genel kulturu olan herkes heryere her seyi yazar.bilgi yarismasi yapmiyoz burda herkes maddi kazanim pesinde guzin abla kosesi deil burasi .define demek altin gumus para demek
Teşekkür ederimBen sana isin aslini yazarim romali yapmayik bu sembolleri
Hani bi film vardi metin akpinarin.Sinirlenince auran mest ediyor beni ?
Bu biraz ağır olmuş. Şimdi benim resim çıkartan 20 TL lik bardakla kahve bile yaparım sana..))Hee bu konundan belli cok ust level defineci oldugun birine gider yaparken once aynaya bakacaksin. @vakko usta musait olunca buldum dedigin alttaki konudaki objelerine expertiz yardimi yapar.
Sikke heykel mühür haç. Bunları buldum değeri nedir?
Merhaba. Bu elimdekileri buldum değerleri nedir bilir kişiler yorum yaparsa sevinirimdefinesohbeti.com
Eyi olur 40 yil hatrimiz olur.belki bu isi kosturup arge yapiyosan bi katkimiz olur.Bu biraz ağır olmuş. Şimdi benim resim çıkartan 20 TL lik bardakla kahve bile yaparım sana..))
Eyvallah usta sizleri takip etmek zaten katkı bizler için.Eyi olur 40 yil hatrimiz olur.belki bu isi kosturup arge yapiyosan bi katkimiz olur.