Kaplumbağa

baykan

Bilgili Üye
Yarın inşaallah çekip yükleyecegim ustam. Selametle

baykan

Bilgili Üye
Kaplumbağa iki değerli yığmadan bahseser, doğru tesbit etmişsiniz, hatta bazı sistemlerde derenin karşı yamacınada attığı olur. Yalnız odasıda ayrıca vardır bunuda gözönünde bulundurmak lazım. Selametle kal
Ustam zaten kaplumbaganın baktıgı yer derenin karşısı kendisi yüksekte orda 3 yada 4 yıgma vardı ben alüminyüm çubukla boşluk ve degerli tespiti yaptım. İki yıgmada odalar ve degerli vardı. Odaların iç derinligi 2 mt tabandan zemine 1.5 derinlik vedi.

The Thing

C*
Süper Moderatör
1 olur 3 olur, 2 ise biri boştur yani aldatır, tespitini teyid et derim.

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam zaten kaplumbaganın baktıgı yer derenin karşısı kendisi yüksekte orda 3 yada 4 yıgma vardı ben alüminyüm çubukla boşluk ve degerli tespiti yaptım. İki yıgmada odalar ve degerli vardı. Odaların iç derinligi 2 mt tabandan zemine 1.5 derinlik vedi.
Yığmalarda farklı bir taş görürsen beyaz yada v.s onun altını önce yokla, yok eğer farklı taş yoksa ortadan işlem yapılabilinir. Birde tünel varmı yokmu ona dikkat edersiniz. Baktığı yön setliyse üst düzlüğede odayı atabilir, yok değilse çevresinde sunu çanağı yada küçğk düzlük bakabilirmisin. Selametle kal

The Thing

C*
Süper Moderatör
Bir tanesi dolu olur, tekrar teyit et derim. Kolay gelsin.

The Thing

C*
Süper Moderatör
Ne demek ecmain. Allah işini rast getirsin.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Ben yönleri göremedim yazmışmıydınız.Etraflıca fotolar gelsinde.Bu kaplumbağa ait olan mahzen odanın kendisine 5 ile 15 metreden uzak olacağını sanmıyorum.Yığmalar ayrı .Tabi ki aynı kişilerin işi fakat asıl kaplumbağa benzeri fügürün odası ana yön güneye eğer su yönüde güneyli ise o yönde olabilir.

baykan

Bilgili Üye
Yığmalarda farklı bir taş görürsen beyaz yada v.s onun altını önce yokla, yok eğer farklı taş yoksa ortadan işlem yapılabilinir. Birde tünel varmı yokmu ona dikkat edersiniz. Baktığı yön setliyse üst düzlüğede odayı atabilir, yok değilse çevresinde sunu çanağı yada küçğk düzlük bakabilirmisin. Selametle kal
Ustam yaptıgım tespitte 2.5 mt ye 3 mt bir oda verdi ve degerli verdi lakin dört bir yandan baktım tünel vermedi. Benim aklıma gelen yıgma altında mezar oda vs.Başka birşey varsa onuda siz degerli ustalar söylesin sizler bilgili ve tecrubeli olabilirsiniz. Yıgmanın çevresi düz arazi çevresinde sunu çanağı yok usta kaplumbaganın çevresinde de sunu çanagı yok. Kaplumbaganın sagı ve solu kayalık sol tarafında 3 tane yavru kaplumbaga bu büyük kaplumbagaya bakıyor. Sag taraf kayalar var. Kaplumbaganın önü aşagı dogru iniş var

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam yaptıgım tespitte 2.5 mt ye 3 mt bir oda verdi ve degerli verdi lakin dört bir yandan baktım tünel vermedi. Benim aklıma gelen yıgma altında mezar oda vs.Başka birşey varsa onuda siz degerli ustalar söylesin sizler bilgili ve tecrubeli olabilirsiniz. Yıgmanın çevresi düz arazi çevresinde sunu çanağı yok usta kaplumbaganın çevresinde de sunu çanagı yok. Kaplumbaganın sagı ve solu kayalık sol tarafında 3 tane yavru kaplumbaga bu büyük kaplumbagaya bakıyor. Sag taraf kayalar var. Kaplumbaganın önü aşagı dogru iniş var
Anladım ustam. Sizin tesbitlerinizin dışında bazı olasılıklarıda yazdımki gözünüze takılırsa es geçmeyin. ALLAH u teala muavvak kılsın. Şunu söyleyebilirim iki yığmadan alınmış kaplumbağa örneği olmuştur. Selametle kal